Kızlarrrrr çok mu çok pozitif doğum hikayeme hoşgeldiniz ❤️planlı sezaryen tarihimiz 14 Mayıs sabah 6. Bir gün öncesi eşimle uyuyamadık o 4 saat ben 2 saat yatmışızdır. Sabaha karşı 4te kalktım duşa girdim ,?abdestimi aldım evdeki çöpleri attım şu bu derken 5:25te hastadeydik. Tansiyonuma bakıldı gebelikle beraber tansiyon yüksekliği çıkmıştı her şey yolundaydı. Oğluşumun kalp atışı dinlendi. Ve sonda takıldı .(hiç acı hissetmedim ) Serum takıldı içinde ağrı kesici ve olası fazla kanamaya karşı ilaç karışımı varmış. Saat 7:40ta ameliyathaneye geldik içeride tahminen 15 kişi vardı. 3 tane ebe ,anestezi uzmanı, hemşireler , çocuk doktoru ve hemşiresi , jinekolog ameliyatı gerçekleştirecek olan 2 tane kadın doğum uzmanı. İçeriye girdiğimiz de bizi çok güzel karşıladılar. Hepsi teker teker sanki komut verir gibi kendilerini tanıttı hepsi güler yüzle karşıladı bizi. Eşim benden de heyecanlı olduğu için ona koca bir bardak şerbet getirdiler sakinlesin diye 🙈 spinal iğnesini vurunca doktor bir irkildim refleks olarak hiç acısı yoktu sadece refleksten irkildim. Daha sonra başladı ayaklardan yükselen sıcaklık ama nasıl güzel 😅 üzerimde buz parçaları denediler uyuşukluk var mı diye. Önümü kapatmaya başladılar başımda 2 hemşire bir ebe bir de doktor duruyordu biri tansiyon kontrolü biri diğer koldan damar yolundan hafif sakinleştirici ebe ellerimi okşuyordu doktor ise olup biteni sanki masalmış gibi anlatıyordu. Bizi öyle rahatlatmıştılardı ki içimizdeki korku yerini heyecana mutluluğa bırakmıştı. 10 dk içinde oğluşum geldi amaaaa nasıl ağlıyor beni geri içeriye sokun dercesine o ağlıyor içeridekiler alkışlıyordu. Yanıbaşımda temizlediler çocuk doktorumuz kontrollerini yaptı önce babasına koklattılar sonra benim kucağıma koydular aynı zamanda ameliyat devam ediyordu çekiştirip duruyorlar ama ben oğluma daldığım için inanın farkında bile değildim. Başımdakiler de benimle beraber oğluşuma bakıyor okşuyorlardı. Bir ara midem bulandı eşimin göğsüne koyduk bebeğimi ben rahatlayana kadar. Ameliyat bitti hepsi ilk girdiğimiz gibi bizi tebrik ede ede çıktılar. Babası oğluşum ve ben müşade odasına geçtik tansiyon kontrolü için. Göğsümü vermeyi deneyelim dedik tuttu emdi ama süte dair zırnık yoktu😅😅 ama ısrarla vermeye çalıştım 2 saatte bir. Öğlene doğru odamıza çıktık açlıktan artık gözüm bir şey görmüyor hemen yemek getirdiler sildim süpürdüm 😂😂 bol bol sıvı aldım zaten ebelerim de sürekli şerbetler getiriyorlardı enerji olsun diye. Bu arada oğluşum da ben de çıplağız ondan bebek bezi ben de ameliyat kilodu var bizim burda ten tene teması derler. 3 gün böyle kalacakmış. Ben fazla kıymadım bebeğime 15 saat sonunda giydirdim cicilerini🥰🥰bu arada 4 defa kakasını yaptı o yaptıkça babası temizledi ben uzandığım için o hep temizledi 💋💋 oğluşum göğsümde hep uyuyordu sonra bir ara ağlama krizlerine girdi acıkmıştı kurban olduğum göğsümü çekiyor ama süte dair bir şey yok. Pompaladık yine gelmedi. En son ağlamaktan helak oldu. Bütün binayı ayağa kaldırdı. Mama verdik ondan sonra nasıl rahatladı hemen uyudu götünü sevdiğim 🥰🥰🥰 bu arada ağrı çok hissetmedim kızlar adet ağrısı gibi ağrılarım var o da gayet normal. Şimdi bebeğim kollarımda uyuyor ben de onu kokluyorum. Eftelyamın kokusunu getirdi bana Umudum cennetteki ablasının kokusunu getirdi ❤️❤️ Bize umut oldu umut olacak kurban olduğum öyle güzelki bakmalara doyamıyorum maşallahhhh sübhanallah 🤲🤲🤲 uzun oldu hakkınızı helal edin can dostlarım. Hepinize dua ettim doğumda bazılarınızın ismini sürekli sayıklıyordum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah 💙❤️ sizleri seviyorum can bacılarım ❤️❤️