Veraninannesi [silindi] ay o.kadar güzel anlatmışsınız ki daldim maşallah 🧿🧸 suphanAllah . Darısı bizim başıma .Alalh analı babalı sağlıkla büyütsün 🥰
[silindi] Gizem957 anne sütüne eş değer mamayla bardakla veriyoruz bebekler için özel olan ama sürekli emzirmeye de çalışıyorum unutmasın diye canım
Ataninannesi [silindi] yaaaaa nasıl duygusall. Tek bir sorum olucak benim de sonda takılıcak ama iğne yapmadan önce. Peki acıyor mu nasıl bi his
[silindi] Ataninannesi yoo kuzum ya ben hiç acı hissetmedim sadede çıkarırken biraz yanma hissettim o kadar
[silindi] Danlacan yaaaa bitti senin de çok şükür yok kuzum stres yapma bol bol dua bol bol sabır her şey çok güzel oluyor sonunda ❤️❤️❤️🤲🤲❤️
Symazturk [silindi] gözümden yaş aka aka okudum Allah oğlunuza size ve eşinize sağlıklı uzun ömürler nasip Etsin güle güle büyütün 💞
[silindi] Symazturk ahhh canım Allah razı olsun ne güzel dilekte bulundun rabbim sizi de birbirinize bağışlasın çok mutlu olun ❤️❤️
Gull_94 [silindi] 🙏🏻😇Gozunuz aydın Allah saglıklı hayırlı huzurlu sekılde buyutmeyı masıp etsın🥲😇evladına sag salım kavusan bı anne daha gordukce hepımız mutlu oluyoruz burda 🥰👏🏻Mıs öıs opun koklayın bol bol 😍
GizemKaplan [silindi] gözlerimi doldurduuun maşallah çok ama çok sevindim ne kadar güzel bir doğum olmuş 😍 Allah analı babali sagliki büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın olsun 🙏🏻💕
[silindi] GizemKaplan ❤️❤️❤️❤️❤️Çok teşekkür ederim canım ❤️❤️❤️ Darısı senin başına eminin çok güzel geçecek senin de sabırsızlıkla doğum hikayeni okumayı bekliyorum 🥰🥰
Lavinyaaaa [silindi] Yaaaa maşaAllah yerim siziiii💕💕 nasıl da gözlerim dolu dolu okudum 💕 Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin hayırlı ömürler versin 🌸 Darısı bizlere 😍
[silindi] Lavinyaaaa Allah razı olsun canım ❤️❤️❤️Darısı sizlere inşallah sağlıkla gelsin yavrunuz 🤲🤲
Msd26 [silindi] gözünüz Aydın canım darısı tüm gebelerin basına ❤️ Babacıda aldılar anladığım kadarıyla sezeryana hangi hastanede doğum yapmıştınız
DreamHouse [silindi] Ay ne güzel anlatmışsın gözlerim doldu Allah bize de seninki gibi kolaylıkla doğumlar nasip etsin sizleri korusun sevgiler 🥰🌸
2bebek3gebelik [silindi] Rabb’im bağışlasın sağlıcakla büyütün hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşaallah canım ❤️🧿