Gamze-nil gizem merhaba siz yazalı bayağı olmuş gerçi doğum yaptınız mı siz hangi doktora gidiyorsunuz Bn de çorlu reyap hastanesine gidiyorum da
TubaAksoy Okan üniversite Hastanesi normal 3000 sezaryen 3500 dedi😔epidural olursa 500 tl eklenecekmiş.... 2018de de zam olacakmış
DilekAlkanat Kizlar beylikduzu medilife sordum normal 950tl sezertan 1800tl suit oda isterseniz gun oncesinden rezervasyon yaptirin +150tl dediler suit oda icinde epidural istersende 300tl yada 500tl fark aliyoruz dedi suan onu tam.hatirlayamadim.
BuseAyaz Ilknurmy burada okudum dr unuzu epidural isterseniz max 3000 3500 arası olması lazım gecen sene doğum yapan arkadaşlarımdan biliyorum her yılbaşıda bi 250 lira zam geliyor. Bnm solediğim fiyat max ocaktan sonra bu kadar olur..
Damla________ Pendik şifada normal doğum 700 sezeryan 1.250 herşey dahil süit oda istersenizde 500 tl ama bence gereksiz suit oda falan. Doğumdan sonra 3 tane aşı varmış 250. lira sanırım mecburi değil ama
MdhTpz Zeynepkurel aradan baya zaman gecmis gerci ama.sordunuzmu dogum fiyatini? Bende oraya gidiyorum da son kontrolimde sormak firsat olmadi.Bisonraki kontrolumede var daha
MdhTpz Zeynepkurel Ben de selma hanima gidiyorum canim normal dogummu yaptiniz bide dogumhane hemsireler falan nasil
Nesli1509 Bende lüleburgaz da balkan hastanesine gidiyorum fiyat için bir şey söylemediler yılbaşında zam olabilirmis
Kevser112 Zeynepkurel ben ıspartada ikamet ediorum. 2500 sezeryan, yaklaşık 1000 tl normal doğumdu sanırım
Zeliha_tufek KOCAELİ cihan hastanesi normal dogum ve sezeryan ayni fiyat paket 2100 tl Doğum + oda süsleme + Doğum fotoğrafçısı
Enesh Zeliha_tufek Mom626 MaşAllah bana da o haftaları görmeye nasip etsin. En de tek yumurta ikizlere hamileyim
minnakmina Zeynepkurel ben sordum normal doğum 925 tl zorunlu sezeryan 1500 tl isteğe bağlı sezeryan 3000 tl dedi
Zeynepkurel minnakmina esenler Medıpol de normal 750 tl zorunlu sezeryan 1250 tl yanlıs bılıyosunuz herhalde ben 7 gün once dogum yaptım Normaldı olmadı zorunlu sezeryan oldum
Busraninki Zeynepkurel merhaba. Doğumunuzu hangi doktor yaptırdı acaba? Hastaneden memnun kaldınız mı ?
sevilayumitozdemir Zeynepkurel bende esenler medipole gidiyorum doğum için iyi mi sizce ve mecburi sezeryan diye mi 1200 tl?
minnakmina Zeynepkurel esenler medipole sordum o zaman güncel fiyat oydu şimdi normal dogum 1150 tl doktordan doktora degişiyor benim gittigim ayten hanımdı ve bana o fiyatı verdiler 😊
Asya Zeynepkurel doktor burcu boyama hakkında bilginiz varmı acaba aralık 11de randevum var merak ediyorm şimdiden