Dsa Dilekk aaaa öylemi hangi optikte 2 tane var sanırım. Hafızam beni yanılmıyorsa. Mehmet beyin mi daha çok hastası oluyor diler hanımın mı sizce?🙊
Dilekk Dsa evet iki tane var Deniz optik de☺ Mehmet beyin daha çok oluyo 😊Ama ben diler hanımın güler yüzlülüğüne bayılıyorum çok tatlı 😍
Dilekk Dsa intstagramdan konuşalım isterseniz kullanıyorsanız eğer hem randevunuz olduğu bi gün birlikte gideriz tanışırız yüzyüze isterseniz ☺
Asli Ilknurmy ümit hastanesinde doğum yapan birkaç tanıdığım var memnunlar diğer özel hastanelere göre ücretide yarı yarıya yaşnız biraz kalabalık devlet hastanesi gibi neredeyse
sevincinsudesi [bilinmeyen] canım ben 2 yıl önce camlica Erdem epidural sezeryan suit oda 1800 tl ödedim
Burcum sevincinsudesi merhabalar çamlıca erdemden memnun kaldınız mı peki? Biz de orayı düşünüyoruz bir kaç öneri aldık ama. Hala aklımda soru işaretleri var. Hastane hakkında baya şikayet var internette 😐 bir de doktorunuz kimdi acaba?😊
Ilknurmy Asli hmm ben seda Deniz isiklar a gidiyorum orada yalnız kendisi hakkında pek bilgiye ulaşamadım
Mujizam Asli 28+6 haftalıkken 1220 kg çıktı maşallah gayet uyumlu gidiyor haftasına eksikte yüksekte değil şükür
BuseAyaz Ilknurmy burada okudum dr unuzu epidural isterseniz max 3000 3500 arası olması lazım gecen sene doğum yapan arkadaşlarımdan biliyorum her yılbaşıda bi 250 lira zam geliyor. Bnm solediğim fiyat max ocaktan sonra bu kadar olur..
SemihenayArslan Dsa bende Reyap da Mehmet Alicik ‘e gidiyorum mükemmel bir doktor ilgili alakalı anlyışlı detayına kadar bilgilendiren Güler yüzlü bir doktor . Bende tafsıye ederim 👍
IremFidan CansuHakanDabakan İzmirin neresindesin? Kordon kadın doğum var Çiğli de. Sada hastanesinde doğum yaptırıyor. Doğum ücreti 1600 lira
ebusev Melek ben her hastaneyi dolaştım canım fiyat doktor hastane ortamı olarak en iyi gelen jimer oldu ama tabi herkese göre değişir sen ne istiyorsun mesela
ebusev Melek özelde bursa da en uygun ücret doruk hastanesiydi sonra madikalpark sonra jimer sonra pembemavi ve sonra da acıbadem geliyor😊