2cocukannesiiii Ozlemvdefne İnsaAllah canım çok sevindim 🥰 ilk gebelik gerçekten çok heyecanlı oluyor😊
nanna Ben de aranıza katıldımm 5+3 kese gördüm cuma günü 6+5 oluyor kalp atışları için kontrolüm var, dilerim buradaki tüm anniş ve adayları için her şey gönüllerince olur🍀
Sibellix Pelin57 6+3 de duyduk biz sizde bır hafta snra duyarsınız kesin ama tuvalete sıkışık gidin net duyulması ıcın
Canannakdeniz sultanademm normal heralde canım bilemiyorum ama 4 hafta 5 günlüktü gittiğimde gozukmedi şimdi 6 hafta 1 günlük bugün gördüm şükür normaldir bence
Cemtur sultanademm görünmeyebiliyor. Bende ilk gittiğimde göremedik. Kan testim ve idrar testim pozitifti. Rahim ters olduğu için alttan baktı doktorum. 5 haftada gördük
Dmlkdr sultanademm sultanademm ben iki kere beta yaptırdım 326 yı gördüm doktorum tekrar yaptırmana gerek yok diyip cuma gününe kese için randevu verdi şuan 5+0 ım
Yasminalkan emineceran beta verdim ama sonuç çıkmadı daha cnm yarın ultrasona gircem sen naptın cnm🥰😍
bbbusrra-1 CMB 6+4′Üm inanılmaz bulandım ve tiksinmem var😢 lekelenmem ve kanamam bile oldu, ama şükürler olsun bugün doktora gittim kalp atışını da dinledim herşey yolundaymış🥰🥰🥰🥰
Gokyz123 emineceran iyi rahatladım birazcık 💕 hayırlısıyla bir an önce geçsin sağlıklı doğumlar yapalım hepimiz 🙏🏻🌸
Rabia2819 Canannakdeniz kendimi gördüm bian bizde ilk öğrendiğimizde 4 haftalikti tam kalp atışını duyamadım kese olusmustu daha yeni o kadar heyecanliydim ki içim kıpır kıpır di cok şükür öyle güzel geciyorki 23 haftalik olduk bile daha dün gibi gittik diyorum hastaneye bendede kasık ağrısı göğüslerimde şişkinlik olmuştu inanirmisin kıyafet ile temas edince canimdan can gidiyordu cok hassaslasmisti ama geçti şükür simdi oğluşumun tekmelerin oturup izliyorum 💙🥰
Canannakdeniz Rabia2819 oh masallah ne guzel saglicakla aliriz kucagimiza insallah bende ozamanlara gelirim hayırlisiyla insallah zaman gecmiyo hic kız vallahi🥰🙏🙏☺️☺️
Gokyz123 annesi_ inşalalh canım inşalalh içim rahatladı biraz. Çok korkuyorum göremeyince ekstra stres yapıyorum. 💕🙏🏻
annesi_ Gokyz123 hepimiz herşey için stres yapıyoruz elimizde olan bişi değil Allah sağlıklı ve hayırlısını versin en güzel dua bu inşallah iyi düşünelim herşey iyi olsun Allah kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
Ayse71 Gokyz123 inşaAllah canım Allah razı olsun 😘 hepimiz hayırlısıyla çocuklarımızı kucaklarımıza alalım İnşaAllah 🤲🏻❤️
sultanademm Canannakdeniz bende şu an 4+6yim hiç bir şekilde görünmedi betam 1900kusur boş gebelik olabilir dedi
Rabia2819 Canannakdeniz Amin inşallah ilk zamanlar bendede öyleydi valla canım bide ilk olunca acemilik te mastır yapmistirim emin ol gide gele öğrendim herseyi zamanla bebegimle😂😂
Melos1 Nurtanesi89 bende 8+3 gecen hafta kalp atısını duydum🥰 inşAllah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza🤲