Melissaq Sabihanur1 bi nedeni yoktu 3 normal dusuk yaptim ikizlerim oldu sonra kesede gozukmedi kalplerini duyamadim aldilar vardir allahimin taktiri
annesi_ Melissaq Vardır allahın bi bildiği ben hep diyorum geç olsun güç olmasın sağlıklı olsun zamanında olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻
Zeynep1903 Nurtanesi89 Bizde 4+2 yız çok şükür minik mucizemiz inşallah haftaya doktor kontrolümüze gidicez kesemizi görmek için
Melissaq annesi_ deli gibi bulantim var goguslerimde kaşinma ayri yetten agrilar oluyor lakin bel agrisindan ölüyorum. Emin ol ayni şeyleri yaşadigimiz için bunlar bize harika geliyor ❤️ Allah’im sagsaglim kucagimiza bagislasin ❤️
Tgb91 Bende yarın gidicem 6+3 üm şimdiden çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider🙏🏼İlk hamileliğim biraz korkuyorum ☺️
irmelml emineceran şuan 5 haftalık sadece kese göründü 1 hafta sonrada gelin kalp atışlarını dinlicez dedi doktorumuz 🥰 teşekkür ediyorum 🌿
Pakizeninmelegi Ben bugün hamile oldugumu ogrendim hcg degerim 111 cikti sizce normal mi bide asiri kasık ağrılarım var
Ozlem2904 Pakizeninmelegi bence 2 gun sonra bidaha kan verin o degerin 2 katina cikmis olmasi lazim gebelik olabilmesi icin
Bsrozdn 6+1 den selamlar herkese rabbim hepimizi. Bebeğini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bu hafta kalp atışını duymaya gidicez inşallah
esrayeen Nurtanesi89 Selamlar , 6+6 günümdeyim yatın kalp atışını duymaya gideceğiz ❤️İlk gebeliğim☺️
Ayse71 Gokyz123 merhaba bebek öncülü olarak gözükmedi ama yolk saç dediğimiz yapıda vardı öyle dediler 🤲🏻🥰
Dmlkdr Kaya13 amin inşaAllah peki cuma günü kalp atışı içinmi çağırdı siz ne kadarlıktınız aynımıydık ? Ben şuan 5+0 🥰
Kaya13 Dmlkdr yok kesenin düzenli büyüyp büyümediğine bakmak için çağırdı kalp atışı için 2 hafta sonra görüşcez dedi benimde 4+5
Dmlkdr Ozumdagg aynı endişe ve korku bendede var kalp atışını duyduğumda derin bi oh çekicem ben henüz kesede görmedim🙄
Canannakdeniz Sumeyra96 haftaya çarşamba gel dedi kalp atışına inşallah ozaman duyarım keseyi gördük kese oluşmuş şekli yeri vs herşeyi güzel dedi bi sıkıntı yokmuş şükür 🥰🥰🥰🙏🙏❤
Canannakdeniz AycaaT göremedim canim ama keseyi gördüm karından şükür şekli yeri vs güzel dedi bi sıkıntı yokmuş şükür haftaya çarşamba gel dedi kalp atışı için 🙏🥰