sultanademm Canannakdeniz bende şu an 4+6yim hiç bir şekilde görünmedi betam 1900kusur boş gebelik olabilir dedi
Ozlem2904 sultanademm erken gorunmeyebilir. Tek bhcg degeri bir anlam tasimiyor. Bu degerin 2 gun sonra 2 katina cikmasi onemli merak ediuorsaniz 2 gun sonra tekrar kan verin bence daha rahat karsilastirabilirsiniz 🥰
Canannakdeniz sultanademm 4 hafta 5 günlükken gittiğimde benimde gozukmedi canım ama doktor biliyor kese oluşacak demişti bugün gittik 6 hafta 1 günlüğüm şimdi bugün gördüm keseyi şükür neler diyorlar takma sen erkendir belki daha o yüzdendir içini ferah tut kötü düşünme hayırlısı olsun hakkında 🙏🥰
Rabia2819 Canannakdeniz Amin inşallah ilk zamanlar bendede öyleydi valla canım bide ilk olunca acemilik te mastır yapmistirim emin ol gide gele öğrendim herseyi zamanla bebegimle😂😂
Ozlem2904 Bende bugun tam 6 haftaligim 🤲 asiri bir mide yanmam var anlatamam Dr su ic dedi ama ictikce artiyo mide yanmam yinede kendimi zorluyorum. Bu cumartesi gunu 6 hafta 5 gunluk olcak insallah Dr randevumuz var ilk kez ultrasondan bakilcak ilk hamileligim🥰
Ozlem2904 Pakizeninmelegi bence 2 gun sonra bidaha kan verin o degerin 2 katina cikmis olmasi lazim gebelik olabilmesi icin
Ozlem2904 sultanademm 2 katina cikiyorsa saglikli bir gebeliktir 🤗 insallah hakkinizda hayirlisi olsun 🤗
Narina123 Adetime 4 gün kala idrar testi yaptım ve çift çizgi gördüm bugün adetime 2 gün var kan verdim betahcg 133 çıktı hamilelik için normal mi sizce ?
T1033b Narina123 bende adetime 5 gün kala test yapmıştım sonra kan değerim 115 di. Adetimi 4 gün geçtim kan değerim dahada yükselmiş. Evet değerine göre hamilelik var ama sağlıklı gebelik demek için adetinden en az 2 gün geçsin tekrar kan ver canım. İnşallah hayırlı haberler alırsınız
Nehir-Poyraz FatosSan95 ayyy ne güzel darısı banaa çok heycanlı çok değişim bi duyguymuş insanı hem bi telaş hem bişey olacak korkusu hem sabırsızlık 🤣
Zelal44 Nurtanesi89 Bende 5+6 ama bir hafta önce gittiğimde iki kese göründü ikiz demişti ama kesin değil 10 gün sonra gel demişti merakla bekliyorum
Cemtur Merhabalar, Bende hamileliğimin 16. Haftasındayım. 5.haftada keseyi görmüştük. 7+4 günlükken kalp atışlarını duyduk. Cinsiyeti %70 ihtimalle 14 haftada söylemişti doktorum. Bu hafta sonu kesin olarak netleşir artık. Gün sayıyoruz😐🙏
Ezgi4147 Pakizeninmelegi daha dün öğrendim acilde kan verdim reglime iki gün var daha sizin ne kadar oldu
Busrabzk 1Ezgiii canım ben doktora gittim bunun için ilaç aldım inşallah işe yarar gerçekten baş edemiyordum artık inşallah tez zamanda geçer senin de
Sehrictn Nurtanesi89 Benim bebegimde 6 Haftalık 6 Günlük bu ayın 25 rdv var İnşallah kalp atışlarını Duyabilirim 💕
Kubralkakan Nurtanesi89 geçen hafta ilk ultrason deneyimim oldu minik bir silüet gördük sadece doktor erken olduğunu söyledi yarın tekrar gidicem inşallah her şey yolunda ve güzel olur 😍 çok heyecanlıyım 🥰🥰