EbruKurt74 6+6 günlük olduk, 6. Haftada kalp atışlarını duyduk çok güzel bir duyguydu, hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeğimizi 🤗
Dmlkdr Kaya13 hadi çok şükür darısı bana benım randevum 21 inde ama günler geçmiyor bi kese ve kalp atışını duysam rahatlayacağım🌸
Kaya13 Dmlkdr inşallah sende güzel haberlerle dönersin canım 🥰 beni cuma günü tekrar görmek istedi bakalım🥰
G12 llFatma evet alttan daha kolay duyuluyor benim karnımdan net görünmediği için mecbur alttan baktı meshanem de boştu ondan galiba 🙈
Cerenbskn Nurtanesi89 deme öyle çok çabuk geçiyor ben çok erken anladım 10 günlükken kanda öğrendim şimdi 4 ay oldu🙈
Dmlkdr Kaya13 amin inşaAllah peki cuma günü kalp atışı içinmi çağırdı siz ne kadarlıktınız aynımıydık ? Ben şuan 5+0 🥰
Canannakdeniz Sumeyra96 haftaya çarşamba gel dedi kalp atışına inşallah ozaman duyarım keseyi gördük kese oluşmuş şekli yeri vs herşeyi güzel dedi bi sıkıntı yokmuş şükür 🥰🥰🥰🙏🙏❤
annesi_ Melissaq bende 5 tane kaybettim kalp atışları yoktu hepsininde şimdi 6.ya hamileyim 10.haftadayım inşallah iyi olur herşey bizim için Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🏻 peki bulantılarınız var mı nasıl geçiyo benim bikaç gündür hafifledi bulantılarım ama göğüs hassasiyetim yok normal mi bilmiyorum inşallah iyi gider herşey
Melissaq annesi_ deli gibi bulantim var goguslerimde kaşinma ayri yetten agrilar oluyor lakin bel agrisindan ölüyorum. Emin ol ayni şeyleri yaşadigimiz için bunlar bize harika geliyor ❤️ Allah’im sagsaglim kucagimiza bagislasin ❤️
irmelml 5.4üm 3 haftalıkken farketmiştim gittiğimde kesesi görünmemişti bugün tekrar gittik kesesini gördük haftaya kalp atışını dinlemek için çağırdı doktorumuz 🍒 sabırsızlıkla bekliyorum 🤗
Sabihanur1 G12 ilacı neden kullanmak istemiyosunuz önemli bir ilaç bu kanamayı durduruyor düşük önleyici
G12 Sabihanur1 çok halsizlik yapıyor siskinlik yapıyor sanki birde midem bulanıyor ondan ama kullanıyorum düzenli mecbur kanamam dursun da yeterki 🤲🏻🙈
annesi_ Sabihanur1 Rahim içi perde operasyonu oldum bi doktora denk geldim rahimden kaynaklanıyo dedi şimdiye kadar gittiğim her doktor bişi yok diyolardı 2.ye rahim filmi çektirdim rahimde sorun olduğu çıktı operasyon oldum şimdi hamileyim 10.haftadayım kayıplarım hep 6.haftada son buluyordu inşallah iyi olur dua etmekten başka çare yok sizin neden oldu peki
Melissaq Sabihanur1 bi nedeni yoktu 3 normal dusuk yaptim ikizlerim oldu sonra kesede gozukmedi kalplerini duyamadim aldilar vardir allahimin taktiri
Ozumdagg Kızlar bende 4+6 yım bugün ilk kez kontrole gittik kese olusmus 2 hafta sonra gel kalp atısını duyalım dedi. İlk hamileliğim cok korkuyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🙄🙄
Dmlkdr Ozumdagg aynı endişe ve korku bendede var kalp atışını duyduğumda derin bi oh çekicem ben henüz kesede görmedim🙄
llFatma Ozumdagg Benim de ilk ben de korkuyorum ne yalan söyleyim. Eşim bana bir şey yaptırmıyor rahatlık var ama dışardn rahat gözüküyorum gün geçtikçe içimde fırtına kopuyor sanki. Allaha sığındım yapaacak bir şey yok.:(
2cocukannesiiii Ozlemvdefne suanda 1000 benim 1 hafta oldu öğrendiğim 🥰 hayırlı olsun sizin içinde çok güzel bir duygu 2. Bebeğim benimde
Ayse71 Bizde bugün çok şükür 5 haftalığız kesemizi gördük Allah nasip ederse haftayada kalp atışını duyacağız İnşaAllah 🤲🏻🤰🏻🌼
Gokyz123 Ayse71 merhabalar ben de 5+1 im keseyi 2 gün önce görmüştüm fakat bugünde bebeği göremedik. Siz sadece keseyi mi gördünüz acaba ?
emineceran Gokyz123 bende 5+2 ile doktora gittim bugün sadece kese göründü altı artılarda görebiliriz dedi yavaş yavaş kalp atışını duyarız inşallah dedi🙏
annesi_ Gokyz123 6.haftada bebeği görürsün canım benim öyle oldu 4.haftada kese görünmüştü minnacık bişidi sonra kalp atışını duyduk 6.haftada bu hafta duyarsın kalp atışını 🙏🏻🙏🏻
Ayse71 Gokyz123 merhaba bebek öncülü olarak gözükmedi ama yolk saç dediğimiz yapıda vardı öyle dediler 🤲🏻🥰
Gokyz123 emineceran iyi rahatladım birazcık 💕 hayırlısıyla bir an önce geçsin sağlıklı doğumlar yapalım hepimiz 🙏🏻🌸
Gokyz123 annesi_ inşalalh canım inşalalh içim rahatladı biraz. Çok korkuyorum göremeyince ekstra stres yapıyorum. 💕🙏🏻