Tubbbbbbbbb şuan var mı eğitim yeni mi başlıcak?
Yenidoğan bakımı - Eğitimi
Neseli5 Ay ay olarak aliyorlar siz takip edin haziran grubuna Dahil olabilirsnz
kucuktosbik27 süpermiş, inşallah doğumlarımızda kolaylıkla güzel geçer, nefes çok önemli bir noktaymış evet, postun talep görmemesi kayınvalide postu değil ya ondandır malesef öyle postlar daha çok ilgi görüyor
Tubbbbbbbbb eğitim ne kadar sürüyor peki ben 31+4 haftalığım da
Neseli5 amin inşallah canım🥰 hastane çantası bide ebe önerisiyle diye paylaştım sezaryen doğuma uyumlu tek tek yazdım ama malesef☺️ sezaryene göre paylaşmamın sebebide daha uzun kalıyorlar diyeyedi ama 2 yorumla kapattık postu😂😂😂 başlığı yanlış attım galiba kaynanamın hastane çantası desem herkes koşardı😂😂😂😂😂
kucuktosbik27 hahahahha aynen valla kesin post coşardı 😂😂 senin kaç haftalık bebiş
kucuktosbik27 @Neseli5 ben de Hürcan’dan evde eğitim aldım, doğumda, doğum sonrasında da birlikte olucaz Hürcan’la 🙏🏻 Kitaplar okuyorum, @camp.alle’den çok yararlanıyorum. Emzirme danışmanlarını takip ediyorum. Gittiğim klinikteki çocuk doktoru Elif Köşeli Şahin’ini takip ediyorum (@bizimcocukdoktorumuz), kendi küçük bebeği de var. Hem ürün önerisi yapıyor, hem canlı yayın ve postları bilgilendirici oluyor. Bebeğimin doktoru olacak gibi duruyor Elif Hanım 🐥 Ben aile büyüklerini çok işin içine karıştırmak istemiyorum, kendim halletmek istiyorum açıkçası. Tecrübeli diye her şeyi büyüklere sormak bırakmak bence hata, profesyonel destek almak lazım. Büyüklerimizin yanlış yaptığı neler var neler gözlemlediğim kadarıyla. Anneme de canlı yayınları vs atıyorum ki izlesin doğum sonrası çatışmayalım. Anneme max 1 hafta kal gidersin dedim, kayınvalidem de başımı beklemez öyle sanırım.
Kitap önerilerim
Mahallenin en mutlu bebeği
Uyku, güvenli bağlanma ve bebeğiniz
Bebeğimle oynuyorum
Bilinçli bebek
Genel olarak Harvey Karp, Aletha Solter, Tracey Hogg, Sinem Özen Canbolat kendime yakın bulduğum isimler. Tabi kitaplardaki bilgileri körü körüne uygulamak değil, içgüdülerimle harmanlamak amacındayım. 🙃
Neseli5 youtube Osman Gönülal sayfası. Çocuk doktoru beyefendi, çok güzel videolar hazırlamış bebek bakımı ile ilgili.
Neseli5 ayrica acibadem hastanelerinin ucretsiz yoga ve dogum, hamilelik, hamilelikte beslenme vs gibi egitimleri oluyor ucretsiz. Link birakiyorum egitim sonrasi adresinizi ankete eklerseniz sonraki egitimler icin de mail gelir🌸
Serendipity teşekkürler 😊🌺
Neseli5 38+1 deyiz☺️
endobeybi yaaa çok şanslısın biz başka şehirde olduğumuz için malesef hürcan ebemiz olamicak ama desteklerini esirgemeyeceği konusunda söz verdi🥰 ben onun sayfasını incelerken normal doğuma olan bakış açım tamamen değiştş ve ağlaya ağlaya ben normal doğurcam demeye başladım😂😂 daha tanışmadan çok büyük faydaları oldu sağolsun eğitimdede çok güzeldi ama sizin sırtınızı güvenle yaslayacağınız bir ebeniz var 🥰 bende takip ediyormuşum doktoru yakın takibe alayım dikkat etmemişim çok iyi oldu söylediğin☺️
Neseli5 haftada 2 gun oluyor sizin haftaniz musait aslinda ama simdi kac ders kaldi bilmiylrum isterseniz instagramdan mesaj atip onlara sorun mesajiniza cevap verirler
kucuktosbik27 Hürcan’ın öyle ya da böyle dokunduğu herkes aşırı şanslıdır 🍀 bi mesajıyla bile neleri değiştirir 😌 iyi ki ebe desteği alıyorum diyorum, yoksa 34-35 haftaya kadar bekledik bebeğim dönmedi, bi umut 39a kadar bekleyip sezaryen olacaktım belki de. Hürcan’la baya sıkı çalışıp döndürdük, doktorum şok oldu döncek gibi durmuyodu pozisyonu dedi😅 ben de bununla ilgili egzersiz postu açmıştım ama çok ilgi görmedi, oysa millet bebeğim dönmedi diye ağlıyodu burda anlamadım ki 🤡
endobeybi ayyy bende görmemişim o postu ama benim kızım 26 da döndü şükür poziisyonuda değişmedi şimdi başı epey aşağıya inmiş zaten hareketlere araverdim 2 haftadır az yürüyeyim ödevlerimi yapayım dedim bi anda indi aşağı 36 da😅 dedim azdaha dursun gelişimini tamamlasın doktor doğum yakın dedi bende tırstım haliyle açıklık yoktu Allahtan hafta sonu temizlik ve sporla geçiricem pilates topunda hergün yarım saat hareketlerimizi yapıyoruz tabi diğerlerini bıraktım mecbur çünkü midemden 1 karış aşağı indi gören doğar bu deyip duruyor doktor pazar günü yok diye kımıldamadım nolur nolmaz hafta sonu hareketleri arttırcam pazartesi kontrol var bakalım ne durumda olucaz☺️
kucuktosbik27 benim de döndüğü gibi karnım aşağı düştü millet yazıyor kaburgamda duruyor bebek falan diye benimki göbek deliğimde sanki, kafasını da kanala sokmuş çıktı çıkacak 😂 36 olmadım daha ama doğcam diye uğraşıyo sanki 🤣 hepimiz için hayırlısı olsun güzel doğumlar olsun ❤️❤️❤️
endobeybi bize verebileceğiniz Br tavsiye var mı normal doğumla nefes egzersizleri ile alakalı bir de eğitime nasıl katıldınız acaba💞
endobeybi ayy dursun azdaha daha erken 😅 sağlıkla gelsin bebişler inşallah🥰