• Öneri
  • Yenidoğan bakımı - Eğitimi

Neseli5 üstte arkadaşın önerdiği sayfalarıda takip ediyorum bak bunlar zaten epey bilgi sahibi olmanı sağlıyor teknolojinin nimetlerinden bu şekilde yararlanmak çok güzel hürcandan doğum eğitimide aldık online baya birşey öğrendik çok şükür camp.elle ücretsiz eğitimler veriyor zoom la muhakkak takip et☺️

Neseli5 gebe egitim okulu var egitimi veren ebeler cok tatlilar ve cok guzel bilgiler veriyor lar Ben Mayis grubundayim Instagramdan gebeegitimokulu diye aratip kayip yaptirsbilirsnz online ve ucretsiz

Neseli5 çok güzel geçti tabi eşle yapıyor genelde doğum eğitimini en büyük destekçinin eş olması konusunda bilgilendiriyor. Doğum öncesi nefes egzersizleri pilates hareketleri vs onları anlattı doğumun nsıl başlayacağını falan hastane çantasını anlattı bende burda bir post açtım ama ilgi görmedi😂 doğru nefes egzersizi ve sancı gelince ıkınma konusuna çok durdu YouTube da videolar var nefes egzersiziyle ilgili normal doğum için önemli olan kilit nokta o bence 2 haftadır hafif hafif sancı vuruyor bzen şiddetli oluyor nefesle hemen sakinleşiyorum doğumdada bunu başarıraam çok iyi olucak çünkü sancı vurunca istemsiz nefesini tutuyosun😅

kucuktosbik27 süpermiş, inşallah doğumlarımızda kolaylıkla güzel geçer, nefes çok önemli bir noktaymış evet, postun talep görmemesi kayınvalide postu değil ya ondandır malesef öyle postlar daha çok ilgi görüyor

Neseli5 amin inşallah canım🥰 hastane çantası bide ebe önerisiyle diye paylaştım sezaryen doğuma uyumlu tek tek yazdım ama malesef☺️ sezaryene göre paylaşmamın sebebide daha uzun kalıyorlar diyeyedi ama 2 yorumla kapattık postu😂😂😂 başlığı yanlış attım galiba kaynanamın hastane çantası desem herkes koşardı😂😂😂😂😂

kucuktosbik27 @Neseli5 ben de Hürcan’dan evde eğitim aldım, doğumda, doğum sonrasında da birlikte olucaz Hürcan’la 🙏🏻 Kitaplar okuyorum, @camp.alle’den çok yararlanıyorum. Emzirme danışmanlarını takip ediyorum. Gittiğim klinikteki çocuk doktoru Elif Köşeli Şahin’ini takip ediyorum (@bizimcocukdoktorumuz), kendi küçük bebeği de var. Hem ürün önerisi yapıyor, hem canlı yayın ve postları bilgilendirici oluyor. Bebeğimin doktoru olacak gibi duruyor Elif Hanım 🐥 Ben aile büyüklerini çok işin içine karıştırmak istemiyorum, kendim halletmek istiyorum açıkçası. Tecrübeli diye her şeyi büyüklere sormak bırakmak bence hata, profesyonel destek almak lazım. Büyüklerimizin yanlış yaptığı neler var neler gözlemlediğim kadarıyla. Anneme de canlı yayınları vs atıyorum ki izlesin doğum sonrası çatışmayalım. Anneme max 1 hafta kal gidersin dedim, kayınvalidem de başımı beklemez öyle sanırım.

Kitap önerilerim
            Mahallenin en mutlu bebeği
            Uyku, güvenli bağlanma ve bebeğiniz
            Bebeğimle oynuyorum
            Bilinçli bebek

Genel olarak Harvey Karp, Aletha Solter, Tracey Hogg, Sinem Özen Canbolat kendime yakın bulduğum isimler. Tabi kitaplardaki bilgileri körü körüne uygulamak değil, içgüdülerimle harmanlamak amacındayım. 🙃

Neseli5 youtube Osman Gönülal sayfası. Çocuk doktoru beyefendi, çok güzel videolar hazırlamış bebek bakımı ile ilgili.

Neseli5 ayrica acibadem hastanelerinin ucretsiz yoga ve dogum, hamilelik, hamilelikte beslenme vs gibi egitimleri oluyor ucretsiz. Link birakiyorum egitim sonrasi adresinizi ankete eklerseniz sonraki egitimler icin de mail gelir🌸

https://acibadem.zoom.us/webinar/register/6916109698045/WN_e5s3DSQGSFW28ToDNVQ9wg?fbclid=PAAaYh9tUAVle2itxaqv94zFlv2PCV0GjSL8jCpHzDt6wqM8k5fHq7bfJkeVg_aem_AU-pf4rs7ObgBj8fXdWzUyJKksaScSh66Z7nXDYQ1UDPp7HPpI2SZSzLeiCKRaLdm88EsjfDi1ZmBEZEql0Y_C5t54z63Dr1YT7me-UK_RWCog

endobeybi çok teşekkürler yorumunuz için 😊🌺 dediklerinize katılıyorum profesyonel destek olmalı, birşeyleri baştan bilmek hazırlıklı olmak lazım 👍💜