kucuktosbik27 @Neseli5 ben de Hürcan’dan evde eğitim aldım, doğumda, doğum sonrasında da birlikte olucaz Hürcan’la 🙏🏻 Kitaplar okuyorum, @camp.alle’den çok yararlanıyorum. Emzirme danışmanlarını takip ediyorum. Gittiğim klinikteki çocuk doktoru Elif Köşeli Şahin’ini takip ediyorum (@bizimcocukdoktorumuz), kendi küçük bebeği de var. Hem ürün önerisi yapıyor, hem canlı yayın ve postları bilgilendirici oluyor. Bebeğimin doktoru olacak gibi duruyor Elif Hanım 🐥 Ben aile büyüklerini çok işin içine karıştırmak istemiyorum, kendim halletmek istiyorum açıkçası. Tecrübeli diye her şeyi büyüklere sormak bırakmak bence hata, profesyonel destek almak lazım. Büyüklerimizin yanlış yaptığı neler var neler gözlemlediğim kadarıyla. Anneme de canlı yayınları vs atıyorum ki izlesin doğum sonrası çatışmayalım. Anneme max 1 hafta kal gidersin dedim, kayınvalidem de başımı beklemez öyle sanırım.
Kitap önerilerim
Mahallenin en mutlu bebeği
Uyku, güvenli bağlanma ve bebeğiniz
Bebeğimle oynuyorum
Bilinçli bebek
Genel olarak Harvey Karp, Aletha Solter, Tracey Hogg, Sinem Özen Canbolat kendime yakın bulduğum isimler. Tabi kitaplardaki bilgileri körü körüne uygulamak değil, içgüdülerimle harmanlamak amacındayım. 🙃