Yarselma Bizde 14 haftaligiz kızımız olacak sanki bulantılarım hafifledi ekmek yiyemiyordum bu gun ekmek yedim galiba yavaş yavaş duzeliyorum inşallah
Dry35 Minikannecik2 öğrendim tabi arife günü gittim 15+3 te şuan 15+5iz bizimki gelişim konusunda 1-2 hafta önde gerçi o eşek sıpasıda hazırmış açıverdi bacaklarını insan biraz naz yapar anası kılıklı 🤣 kızım geliyo
Kara1833 12+4 te erkek dedi ama gel gelelimki çok erken yanılma payı çok 17+2 de yani bu ayın 18 inde kontrol var bakalım kesinleşir inşallah 🤗🤗😍🤲
Ozlmaydn Kara1833 benm ilk oğlumu da 12+3 te yzde 80 erkek demşti doktorumuz erkekler erken belli oluyor o yzden doğru olma ihtimali yüksek 🤭
Elfelf475 Minikannecik2 15+4 olduk erkek bebişimiz👶🏻 ara ara karın ağrısı olmasa hamile olduğumu unutabilirim 😁
Kara1833 Ozlmaydn biz kız olur diyorduk açıkcası bi kızımı kaybettim ondan ama rabbim sağlık sıhat versin ne olursa olsun ikiside canımız 😍🤗❤️❤️
Ozlmaydn Biz de 14+2 yiz geçen gün gittğmde ense kalınlığına bakmaktan çok cinsiyete odaklanamadk kalın çıktı dye. Cinsyeti sordğmda erkek gbi ama net değil dedi perinatoloğa gidicem zaten bakalm o daha net görür o zaman daha iyi kesnleşir 🤭
ballanne Minikannecik2 biz öğrenemedik 16.haftanın içindeyiz sürekli düşük tehlikesiyle hastaneye gidiyorum yaşayamadım daha gebeliğin güzel taraflarını ama çoook merak ediyorum ♥️🥰 kız ismi de erkek ismi de hazır ne olursa olsun sağlıklı olsun