Ayzetuka Minikannecik2 bende bazen düşünüyorum acaba kız istedigim için mi kız hissediyorum diye ama yok yok bariz kız hissediyorum 🤗 gülşen hanimda kız dedi ultrason görüntüsüne oda bi güven vermedi değil 😎
orkidehaniimm Cananslife 🤗sağlıkla kucağına al inşallah, doktorum aslında tahmin yapmiycaktı bi şeygöremedim dedi ben ısrar edince kemik yapısına göre erkek gibi görünüyor ama demedim say net değil dedi😅 şimdi beklemekteyim inşallah bende 15. Haftamda öğrenirim 😅
Happy-41 Bende 13+4 te gitmiştim kız olabilir ama ilerleyen zamanlarda netleşir dedi ,kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz 16 -20 hafta arasında herhangi birsey oluyor mu tahlil vs bilgisi olan yazabilir mi ?
Ebkrgz Minikannecik2 12.haftada %51 kız demişti doktorum, 15+5de kız olduğu kesinleşti. Şimdi 16+1iz prensesimle 🤰🏼🤭 artık yavaştan bir şeyler alabilirim sanırım
rabia4581 Busraclby kasım bebeği derken kasımda mi doğum benimde allah nasip ederse 14 kasım doğum olacak ama bizde cinsiyetini öğrenemedik düşük tehlikesi ve kanama geçirdiğim için aklımıza demedi sormak 14cu haftadayiz
Nazo66 15+5 olduk bizde daha öğrenemedik ama 1 ay sonra randevumuz 🙋♀️😕 siz ne kadar aralıklarla kontrole gidiyorsunuz Minikannecik2
Saraghe Nazo66 pozisyonu mu uygun değildı. Doktor mu söylemedi. Bende 16+0 im bu gün perşembe gideceğim pozisyonu uygun olsa da doktor söylese bari.
Saraghe Minikannecik2 16+0 oldum. Daha öğrenemedim. Kapanma bayram derken randevum iptal oldu. Kısmetse perşembe gideceğim inşallah öğrenebilirim.
Nazo66 Saraghe yok ben en son 13 haftalıkken gitmiştim o zamanda söylemedi zaten 😒ayda 1 veriyo randevuyu
Asella Bende bayramdan önce 12.haftamda gittim erkege benziyor dedi doktorum ama bir hafta sonra bır daha gidecegım inşallah netleşir😇
vitruvius Ben de 12. Haftada öğrendim ikili tarama esnasında 💙 erkek dedi doktorum. Bayramdan sonra yine kontrolüm var. Görmek için sabırsızlanıyorum. 14+2 oldum bugün 💙