Mucizemm0101 Pelin__1 😄😄😄 olsun doğsunda veririz kiloları inşallah 😄 ama benim normalde de kilo alırken daha çok kalça tarafından alırım belki oda etkiliyordur diyorum☺️
Elif_Eda Mucizemm0101 Evet bazen tutuyor bazen tutmuyor maalesef 😊 Rabbim sağlıklı,sıhhatli bir şekilde hepimizin kucağına almayı nasip eylesin inşaAllah..
sosi5 Mucizemm0101 ay hepsi var hala var kalcam aldi basini gidiyor kasik kasik eksi şeyler yemem de cabası ama oğullarım olacak 😅
Ecaglaagt Mucizemm0101 amacım sevindirmek umutlandırmak asla değil ama bende öyle olmuştu tatlıyı çok seven ben çikolatayı bitiremez olmuştum ama turşu limon portakal greyfurt deli gibi yiyordum yüzümdeki sivilceler zaten ilk başından beri hiç gitmedi toplam 10 kg aldım ama hepsi sanki göbeğim basenlerim ve kalçamda belki tesadüftür belki gerçek bilemiyorum 🤷♀️🙏🥰
Ecaglaagt Mucizemm0101 tabiki önceliğimiz herkes gibi sağlık ama içimden de hep kız olsa diye geçirmiyor değildim 😁😁
bademsekeri42 Mucizemm0101 İlk 4 ay tatlı ağzıma sürmedim hep ekşi yedim yüzde sicilcelenmem var şuan kilo çok almadım 25. Haftadayız 3 kilo almşm bebeğim erkek 👼
Hanim90 Mucizemm0101 hepsi birebir aynı bir de aşırı cilt kuruması dudak kurumasini ekle oğlum olacak inşallah
Ozgu_momy 23 haftalık olduk oğlumla ekşi diye bitiyoruz henüz hiç tatlı yemedim diyebilirim, fakat kalça bölgesinde kilo olmadı benim hiç göbekte top gibi:) Ekşili Ayşeli işler bende tutmadı 😀🤍
Begumhane Mucizemm0101 tamda bunları yaşadım kızım olacak😅 ekşi aşermedim ama midemi o rahatlatıyor diye yiyordum o kadar