Buse_00 Mucizemm0101 ayyy ben de öyle idim kız valla 11+3 mu ne idi doktor kiz dedi 29. Haftaya giricem değişmedi
Milenka Mucizemm0101 bende hiç biri olmadı. Kalçadan kilo alma olayı genetik olabilir 28 haftaya gidiyorum kalcam hala küçük ve kızım olavak. Hamilelikte sivilce olayı kişiden kişiye değişiyor. Mesela ben önceden çikolata yediğinde kızarma vs hemen Sivilcem çıkardi . hamilelik döneminde cikmiyor
Mucizemm0101 Milenka bizde öyle annem bile mesela yedikleri kalçaya gider o yüzden ona çok bakmıyorum baksam bile bunlar geçmişten gelen asılsız söylentiler işte 😊 çoğu insanlarda tutmuyor oyüzden bekleyip görücez 😊
Gul-gul06 Mucizemm0101 aynı belirtileri yaşadım. Herkes kız dedi. 16. Haftaya kadar doktor da %90 kız demişti. 17. Haftada gösterdi kendini oğlum olacak 🙏🏼
beren_r Gul-gul06 ya nsl saklams oglunz kendini😊😊bnada 13de %80 kiz dedi ama soru isareti koydu dosyama yzarken hem emin olamadi hemde %80dedi ama bnm içime doğam erkek 16.nci hftamda tkrr gidicem bklm
ecce_mommy Mucizemm0101 çok fazla eksi yedim sürekli sivilce çıkar kalcam hep büyüktü kızım olacak Allah nasip ederse 😁😁😁
Gull_94 Mucizemm0101 dhaa puruzsuz bı cılt,tatlı aserme,kalcadan kılo sonuc kızım oldu😇 gecmeyen sıvılceler,ılk basta bulantıdan belkı sadece tuzlu yeme ıstegı,daha sonra hıcbısey asırı ıstek duymadım🧏🏻♀️Yıne kalcadan kılo sonuc oglumu beklıyorum😇
Mucizemm0101 Gull_94 sende söylenenlerden tam tersi olmuş 😊 hepsi yalanmış yani yazılanlara bakılırsa aynı belirtilerden iki türlüde çıkabiliyor cinsiyeti. Bakalım zaten en geç 5 haftaya öğrenicez sadece insan merak ediyor bekleyelim görelim 😊
adegh Suleasyaa canim benim kızımda sagdaydi sağda hissetim hep erkek sprem alakalı mesela benim sol yumurtam daha az geliştiği için alakası yok
mrskement Mucizemm0101 Bn çok sivilce çıkarmıştım ilk başlarda agdetken bile o kadar değildi şimdi yine azaldı ama cinsiyeti erkek bizimde bnde hiç asermede olmadi normalde de canım biseyler çeker o yüzden her istediğimi yemedim görümceminde kızı oldu daha yeni onun da kalçası hiç buyumemisti sivilce de çıkarmadı sadece cilleri arttı doğumdan sonra yani bunlarla cinsiyeti anlamak zor sabret zaten cok bişey yok yakında öğrenirsin Bn 15.haftada ogrendim hatta 12 de erkeğe benziyor dedi 15 de emin olmustu
Pembe_duslerr Mucizemm0101 ilk hamileliğimde full ekşi yedim kızım oldu🤣 bu hamileliğimdede aynı şekilde hep ekşi yedim kalçam büyüdü annem hep söylüyor 😁 bu seferde kız dedim cnkü belirtiler aynıydı yani ama erkek 😁 nasip olursa inşallah.yani bununla ben cok alakalı oldugunu düşünmüyorum artık
Nelmali Mucizemm0101 popom küçüldü sivilcelerim her zamanki kadar ekşi tatlı ayrımı olmadan sadece meyve istiyor canım kızım olacak 😁
Mucizemm0101 Nelmali ben kilo aldım biraz. Her zamanki gibi kalçama vurdu ondan söylüyorlar işte 😄 he dedikleri gibide çıkabilir cinsiyeti ama sadece tesadüf olur zaten yüzde 50 şansımız var😄