Pelin__1 Mucizemm0101 Ekşi aşerdim, ilk haftalar sivilce çıktı ama 12.haftadan sonra hepsi geçti pırıl pırıl oldu yüzüm. 6 kilo aldım 5i popomda😅 27.haftadayım oğlum olacak😊
Mucizemm0101 Pelin__1 hahaha 😄😄kalça konusunda aynı ben oraya bişeyler atmışlar işte şu olursa erkek bu olursa kız diye ya tutarsa hesabı 😄
GKP22 Mucizemm0101 ekşi yedim hemde öyle böyle değil hiç sevmem ekşiyi hafif kalçadan kilo aldım sonuç oğlum oldu 🤣
Mucizemm0101 GKP22 bende tatlı severdim çikolata falan hele manyağıydım şuan görmek bile istemiyorum ekşi şeyler daha çok meyve yada 😋
Elfelf475 Mucizemm0101 hepsini yaşadım erkek bebek oluyor 15. Haftadayım 😂 hala da dediklerinizi yaşıyorum tatlı hiiiç sevmiyorum eskiden hep tatlı yerdim sivilcem hiç olmazdı ama bir aydır hep sivilcem var 🙄
Mucizemm0101 Elfelf475 benim 9. Haftadan sonra çıktı sivilcelerim. Tatlı bende çok severdim hergün yerdim hamilelikte resmen soğudum hiç istemiyorum 😊
Elif_Eda Mucizemm0101 Yani ben hiç ama hiç tatlı yemedim aldığım çikolataları eşim yiyordu..Hala daha bir ekşi sevdam var limondur bir anda ekşi turşu sevdası yeşil elmalar😊😊20.haftadayım benimde kızım olucakmış
Kuben beren_r 13 haftalıkken yüzde 70 dedi 17 iken yüzde doksan dedi ayrıntılı ultrasondan sonra 21 haftalıkken doktor yüzde yüz içine süphe kalmasın dedi 😃
Burcu_NFUE Mucizemm0101 hiç ekşi yemedim aksine çılgınlar gibi tatlı yedim karnımda aynı erkek karnı gibi sivri çıkıyor 😂😂 Amaaa kızım olucakkk 😂😂😂
Mucizemm0101 Suleasyaa onu hissetmedim henüz ama sağ tarafa arada iğne saplanır gibi acı ağrı olduğu oluyor
Mucizemm0101 Annesjnjnbalj tatlıdan soğudum hep ekşi şeyler hoşuma gidiyor 😋 normalde tatlı çikolata manyağı biriydim hiç şuan görsem miğdem bulanıyor.