afrasil Mizgin2020 sağol canim seninde hayırlı bayramlar , insallqh bir dahaki bayrama 3 kisi olarak gireriz 🥰
Pinar17 Arzum1 dualarınıza beni de katarsanız çok sevinirim. Ismim Pınar. Biraz riskli bir hamilelik geçiyorum. Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲 herkese iyi bayramlar dilerim.
Mizgin2020 afrasil inşallah canım inşallah tek duam o hepinize de dua ediyorum rabbim hicbirimizi evlat hasretiyle sınamasın çok zor
Burcutran Burcu_NFUE evet canım eşim e de banada kromozom ve pihtilasma testi yapıldı. Rahim filmi histereskopi ve yapilacak bütün testler yapıldı hıc bir sorunumuz yok Çok şükür. Ama rabbim nasip etmiyor demek ki
Burcu_NFUE Burcutran emin ol en hayırlı zamanı bekliyordur minnoş gelmek için ☺️ Her şerde bir hayr vardır rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ❤️💐 Rabbim en tez en hayırlı zamanda bebiş nasip etsin inşallah ☺️☺️
Sevvalkrbg Arzum1 Allah kabul etsin inşallah,rabbim isteyen herkese versin tez vakitte 🤲🏻🌺 Bende 41 gün boyunca okudum öyle gebe kaldım Rabbime binlerce kez şükür 🤗
Ebruuuusalman Arzum1 bsnide katarmisiniz duaniza lütfen😔🙏 ebru salman bebegim icin kürtaj diolar salı günü son kez bakıcaklar dualarinizda benide bulundururmusunuz lüffen
Busgktp Burcu_NFUE bence ikisini de her iki evlat içinde okuyabilirsiniz. Meryem suresi doğumu kolaylaştırmak için, yüz güzelliği için de Yusuf suresi tavsiye edilir ☺️🌸
SumeyyeBaltaci Nursel725 bende geçen aksam okudum o duayı canım eşim ile birlikte çok faziletli bir duaymış bu ay o dua sayesinde hamile kalabilirim inşallah duaların gücüne çok inanıyorum 🙏❤
Ferdane-1989 @Arzum1 benide duaniza eklerseniz sevinirim ismim Ferdane 35. Haftamdayim tansiyonum cikmasin diye surekli dua ediyorum bende, iyi bayramlar dilerim bu arada🙏