EmineDD Benim ismimide eklersen sevinirim canım inşallah bayram günü hayırlısıyla hepimize isteyen herkese rabbim nasip eder 🤲🏻
Bitterimmm Geçen ay düşük yaptım rabbim yerini doldursun ismim Hatice benim için de okuyabilir misiniz? Allah razı olsun 🙏
umudumvar2 Mizgin2020 Esrayla instagramden görüşüyoruz canım şu an biraz süre geçsin gelir o da sizi çok özledi hatta mizgin ve @Bfduam napyordur acaba diye konuştuk ne yaptınız siz bu sürede tedaviye devam mı akışıa mı bıraktınız
SimliKelebek Arzum1 Rabbim vesilenizi güzel kılsın sizede bebek bekleyen isteyen herkese de hayırla gönüllerindekilerin muradını versin inşaAllah 🤲🏼 Bizi de duanıza katarsanız çok sevinirim ❤️ İsmim Büşra, kızımızın ismi İpek olacak Rabbim nasip ederse ☺️
Bfduam umudumvar2 iyi olunda tek, inş sonuda iyi olur. Yeriniz aranıyor, inş hayırlı haberler alacağız hepimizde. Kids bölümüne üye oldum, nikim aynı ordan özelden atar mısın instagtam adresini.
umudumvar2 Mizgin2020 Her şey gönlünce olsun canım benim inşallah ,çok fazla üzülmemek gerek ama elde değil
Mizgin2020 umudumvar2 üzüle üzüle kendimizi harap ediyoruz zaten benmki adet olunca cöküyorum iki gün faln sonra toparlaniyorum verende alan da Allah
uzlet Mizgin2020 Kızlar moral olsun kendimden örnek vereyim. Bana tüp bebek dedi herkes ama tüp bebek tedavisine bile hiç başlayamadık çünkü değerlerim çok yüksekti. Yumurta rezervim yok denecek kadar azdı ailede erken menopoz vardı doktorlar menapoza girmişim gibi davrandı. Yaşım henüz 25. Ben tedaviyi hiç istemedim zaten doğal yollarla hamile kalmak istiyordum ve öyle de oldu çok şükür. Eşim arı ürünleri ilgili çalışıyor ve bana sürekli içinde bal ve arı sütünün de bulunduğu karışımlar yaptı düzenli olarak onları kullandım ve çok şükür hamile kaldım şimdi 6+5im. Ben tıbbi ilaç kullanımına karşıyım karşıyım ne varsa doğal yollarda Rabbimin verdiği nimetlerden var. Sizde ümidinizi kaybetmeyin
uzlet Arkadaşlar bebeğinizin olması için evet düzenli şekilde Meryem süresi okumanın çok faydası var mümkünse kendiniz okuyun ve aynı zamanda gün içinde sık sık ve her ezandan sonra (eşiniz de) saffat 100. Ayet ile enbiya 89. Ayeti ezberleyip devamlı okuyun ben öyle yapıyordum.
uzlet Bfduam Arı sütü arının kendi sütüdür. Polen propolis perga gibi birçok arı ürünü vardır hepsini arı kendisi yapıyor Rabbimin ilmiyle. eşim bunların da içinde bulunduğu karışımlar yaptı bana özel. Ve gerçekten benim değerlerimi düzeltip hamile kalmam vesile oldu ma tabiki ki birkaç ay düzenli olarak kullanmak gerekiyor tesiri olması için. Ve tabiki piyasada şuan çok fazla sertifikasız satış yapanlar herkese itibar etmemek gerekiyor.