3MelekAnnesi3 Truman 48 le hamile kaldım suan 23+4 haftalık hamileyim 58 kilo olmuşum Toplam 5 bucuk ayda 10 kilo almışım 😊
bademsekeri42 Truman 75 le hamile kaldım 25. Haftadayız geçen ay sağlık ocagında tartıldıgımda 78 dim
Fatma272727 Truman 72 kiloydum 64 e dustum 4 aylik hamileyim sansliyim ki tum gebeliklerde kilo veriyorim ama bu kilo kaybi bebegin sagligini yada kilosunu etkilemiyor 3.gebeligim ilk iki kizimda 9 ar kilo verdim bunda suanlik 8 kilo verdim
defnes_mom Fatma272727 maşallah valla ben ilk üç ay mide bulantisina rağmen güzel yedim zaten ilk üç ayda 3 4 kilo aldım 😂
defnes_mom Truman 164 boyum 62 kiloyla hamile kaldım 28. Haftadayiz 71 kiloyum 9 kilo çok mu acaba bu ayda? Tabiki sık ve az yiyorum ondan da oldu ama yemeyince bayılacak gibi oluyorum 🙈 Aslında bebeğe yarayacak şeyler yiyorum ama arada kaçamak da olmuyor değil 😂 Benim gibi olan var mı kızlar sizce gider mi bu kilolar 🙈😂
Fatma272727 defnes_mom gider ya bebegin saglikli olsun da ski bir diyetle kilo verirsin cabuk benim kardesim 17 kilo aldi dogumdan sonra 75 di simdi 64 kilo 9 kilo verdi lessi detoks ve diyetlerle
Melikee7 Leyla04 Leyla04 bennde öyleyim 16+5 63 le hamile kaldım evde 68 i doktorda 70 i gördüm çok korkuyorum 🥺
Leyla04 Melikee7 Çok şiştik ya ne olacak böyle cinsiyetiniz belli mi acaba vitamin ilaçlarımı böyle sisirdi diye dusunuyorum
Fatma272727 defnes_mom 🙂🙂🙂herkes benim gibi sansli olamiyor ilk kizim 7.5 aylik dogdu 2900 dusun 9 kilo vermis halimle ikinci kizda 7.5 aylik dogdu oda 2500 ikisinde de cok sukur problem yokdu aralarinda 1yas 48 gun var ama ikinci kizim 8.5 ay yasadi o da rabbimin takdiri o bizden cok sevdi 2.kizim vefat ettikten 8 sene sonra tekrar hamile kaldim hayattaki kizim 10 yasinda rabbim kimseyi evlad acisi ile sinamasin
defnes_mom Fatma272727 bebislerimiz sağlıklı olsun da kilo verilir inşallah 🙏 doğumdan sonra ödem gidince bir şey kalmaz diye düşünüyorum inşallah öyle olur ☺️
defnes_mom Fatma272727 Başınız sağolsun evlat acısı Allah’ım kimseye yaşatmasın. Rabbim size bağışlasın çocuklarınızı 🙏
Badeninannesii Truman 52 ile hamile kaldım 30+3 üm daha 70 kiloyum doguma kadar 80 ni görücem galiba böyle giderse🤣🤣
Mapsel 16 haftalığım bende 2 kilo verdim maalesef, kilo alanlar üzülmeyin sürekli kusmak aşırı bitkinlik ve aç gezmek berbat bişey hamilelikten zevk alamıyor insan
bbbusrra-1 Mapsel ben de 7 haftalığım ama inanılmaz midem bulanıyor ve aşırı karnım aç birşey yemek istiyorum ama tiksiniyorum. bu normal mi 🥺