Nurhanimm benaslindayohum Ama premature dogdu beslenemedigi icin zayifmis 7 aylikken 970 gram 2 ay kuvozde kaldi ama tabii sizin gelisim takibi kilosu Normalse bas ense agriniz yuzunuzde bacak bileklerimizde sisme yoksa bazen dogsl olaraktz kucuk olaibliyo gobek
Nurgullmom Sirinremzi Boyum 1.62 canım evet baya aldim en son 8 kilo almıştım ramazanda 11 kilo oldu. Bebek 26.haftada 1kg olmuştu haftasına gore uyumlu dedi doktor insallah sorunsuz geçer
Gamze1004 Truman 32haftalığız, 15 kg aldım 2.gebeliğim.60 kg ile başlamıştım.Bence şu covid süreci hareketsiz yaşam bunların çok etkisi var
Lawyerkadin Gamze1004 valla covid donemı kılo almak umrumda degıl de corona benı en cok psikolojık yıprattı. allahım hepımızı korusun
Aysegulmanastir Mera ya yanlış anlamazsanız kaçıncı haftadan sonra hızlandı kilo alımınız ben de 66 kilo ile hamile kaldım şimdi 72′yim. 27+1 🙈😂 boyum da 1.60 ayıptır söylemesi korkuyorum biraz 😂
Aysegulmanastir Arifcaninannesi Her şey yolundaysa ve bebiş de sağlıklıysa hiç önemi yok 🙏🏻 Kötü yorumlara aldırış etmeyin. Önemli olan doktorunuzun yorumu 🌸 ben de çok isterdim 1 kg almak ama maalesef 27+1 ve 6 kg aldım 🙈😂
Kubra-1990 Semrakrbck 53 kg ben de hamile kaldım şuan 67 kiloyum 33 haftalık hamileyim sanırım ben de 70-72 olurum kızında öyleydi hepsi gtti eski halime döndüm kısa sürede saglıkla gelsin de unarım bunda da oyle olur
havvaslan2907 Bende 50 kilo ile hamile kaldım şuan 32+2 deyiz 60 kilo aldım doktorum doğuma kadar en fazla 65 olabilirsin dedi 🙄