1anne-2bebek Arifcaninannesi ne tırnagı canim gül gecsin. Ne kadar güzel 😃 26 haftamdayım 10 kilo aldım asıl kılo alımı da 7 aydan snra baslıyor kaçla doguma giricem bılmıyorum. Ne güzel bebek iyiyse bi sıkıntı yoksa harika bır sey bence. Demek kı kılonuzu bebek alıyor 🥰 ah keske bende 1 2 kilo alsaydım ama bunye meselesı heralde, sizi tebrik ediyorum 👏☺️
SHacr Truman 63 kilo ile hamile kaldım 30+1 deyim 68.7 güncel kilom umarım bu yavaşlıkta gider 😂gitmezse de canımız saolsun
Eylemnrn 67 kiloyla hamile kaldım şimdi 33 haftalık hamileyim 87 kilo olmuşum vay halime inşallah doğumdan sonra veririm
M-l-k Ben 52.5 ile öğrendim şuan 11+6 dayım 55 oldum, her gün 40 dk 5bin adım yürüyorum şuan fazla mı aldım bilmiyorum. Çok almak istemiyorum. Toplam 10 kilo ile bitirsem çok sevinirim ama şimdiden 2.5 olmuş🤔
Saimeerva 43 kilo ile hamıle kaldım 33 haftalık hamıleyım ve şuan 50 kiloyum pekde kilo almamışım☺️☺️
Hokmak 60 ile hamile kaldım şu an 79 kiloyum boyum 165 ve 39+1 olduk bekliyoruz sabırsızlıkla artık gelsin kuzumuz diye 🥰
Cigdm Gamzeeakt 28. Haftalarda kaç kiloydun o haftalardan sonra kaç kilo aldın ben 66 kilo ile hamile kaldım 73 kiloyum 28. Haftadayim
3prensesannesiii Truman 64 kiloydum şimdi ise 78 olmuşum boyum uzun olduğu için göstermiyorum Allahtan bu arada 33+1 hamileyim ☺️