Duygushn1 çabuk veren bünyem var neyseki daha öncede olmuştu hemen verdim buda gider inşallah 😊

Duygushn1
Yapcak bisey yok valla aç kalamıyorum 😂 az az sık sık sağlıkli şeyler yemeye gayret gösteriyorum bebeğe zarar gelmesin seker tansiyom çikmasında kiloyu veririz bi sekilde 😇

Kubra-1234 28 canım . 28 e kadar 2 kilo anca almıştım . Hatta almamıştım bile . Sonra birden iki haftada 3 kilo aldım . Baktım olmayacak böyle akşamları biraz kontrollü yemeye çalıştım . 2 kilo daha eklendi .

Duygushn1 Ben de 10 kilo aldım toplamda 27. Haftadayim . İlk trimesterda almıyor da insan sonra iştah bı açılınca jet hızıyla resmen. Ama kısıtlamalar ve ramazan da ekledi aksam gece yiyip de üstüne hareketsizlik. Ramazanda 3 kilo aldım . Yarından itibaren az ve sık yiyerek dengeler inşallah rakamı çok yukseltmeden doğuma girerim🤰

Duygushn1 16 kilo aldım ben. 10 kilosunu doğumdan sonra 2 haftada verdim dert etmeyin kiloyu zaten emzirdikce gidiyor

74 le hamile kalmıştım bulantı kusma dan 70 e indim toparlayınca kilo almaya başladım 77 yim suan 27.haftada

Duygushn1 36.haftadayım 8 kilo almışım 🙄 iyi mi kötü mü bilmiyorum ilk hamileliğim