Cilekkz-22 ben unibaby aldım deterjan ve yumusatıcısını
BEBEK KIYAFET DETERJANI
Cilekkz-22 siveno aldim bende
Cilekkz-22 merhaba ben instagramda mühendisoğlunu takip etmenizi öneririm orada bütün markaların incelemesini yapıyor. Ama tavsiyem grenn clean ın doğal setini kullanmanız trendyolda 4 lü set 90 küsür ve gayet iyi :)) emzik temizleme yumuşatıcı ve leke çıkarıcı bulunuyor içinde kaçırmayın deneyim derin
Cilekkz-22 bu marka yapmış ürünlerin omo dalin unı baby aslında doğallıktan çok markalarını güzelleştirmek için aslında kimyasal maddelerden uzak durmadığını görüyoruz ama doğallıkları üzerinde kanıtlı olan ürünleri seçerseniz granül sabunlar da çok etkili zeytinyağlı Dalan olsun evy baby nin granüllü olsun onlar da bebeklerimiz için testten geçmiş ürünler güvenle kullanabilirsiniz
Munzurrrrr erıtıp koyuyorum ılık suyla bardakta
Cilekkz-22 bebek yumusaticisi dalinin normal.zaten bebise kullanamayiz.
Cilekkz-22 ben Green clean baby aldım içeriği temiz bebeğimin kıyafetlerini mis gibi yaptı şuan trendyoldada indirimde
Cilekkz-22 unibaby sensitive kutusunu kullanıyoruz ama oğlumda isilik gibi nokta nokta kırmızılıklar oldu deterjandan olabilir dedi doktor granül sabun kullan en sağlıklısı o dedi
Green clean aldim kullandim gayet güzel kokusu falan yok yumuşatıcisida kokusuz baya arastirmistim icerigi temiz
Sıveno aldım bende birde unıbaby sarı olanı aldım. Yumuşatıcılar hep parfumlu galıba ondan almadım kıyafetler de yıkandı yumuşak çıktı gayet
Cilekkz-22 ya Allah aşkına ne olcak sanki bazıları cok abartıyor bizim benekliğimizde sabunmu deterjan mı vardı deredeki suyla yıkıyorlardı cok şükür sağlıklıyız hepimizde
- Düzenlendi
Yesimmmmi o zamanlar imkan yoktu o zaman şimdi bizde gibip derede yıkayalım 😁😁😁😁
Babys green aldım ben yeşil anne diye içeriği çok temiz mühendisin oğlu da tavsiye ediyordu.İnternet sitesinde satılıyor birde Trendyol da.