Kızlar ben dalin sıvı deterjan aldım 1 kutu ama galiba içeriği temiz değilmiş kullanan varmı gerçekten iyi değil mi hangi deterjanla yıkadınız kıyafetleri
BEBEK KIYAFET DETERJANI
Cilekkz-22 duru granül kullanın diyorlar genelde yeşil paketi
Cilekkz-22 Duru granul aldım zaten kullanıyorum gayet temiz :)
Duru granül sabun kullandım misler gibi kokuyor 🥰 ve az kullanımda çok köpük oluyor 👍
mervetanhan makine gözüne direk mi koyuyorsun bazıları erimedğini makinayı tıkadığınu söylüyor
- Düzenlendi
Cilekkz-22 Ben uni baby parfumsuz sıvı aldim. Toz deterjan da ilave olarak almak istiyorum duru granül yada dalan roxy çünkü sıvı çok çabuk bitiyor bebeğimin eşyalarını yıkadım 1 şişe bitti bile.
- Düzenlendi
Evet çok duydum bunu şokta görmüştüm duru granülü alcam onu ☺️ aldığım dalinide perde koltuk örtüsü yıkarken kullanırım 😁😁 boşuna para vermiş olmam 😁😁
Munzurrrrr makine gözüne koyuyorum valla eriyor zaten baya toz deterjan gibi hatta paketini bebişin dolabına açarak koydum tüm dolap oda bebiş kokuyor 🥰
Cilekkz-22 ben siveno aldım tamamen temiz içerikli, vegan. Tavsiye ederim kokusu hiç rahatsız etmiyor çok ferah bununla devam edeceğimi düşünüyorum
Cilekkz-22 dalin aldmm herseyini kiyafetlerini yikadmm ewi dalin basti resmen yumusaticiai ve tozunu
En doğalı green clean diyorlar ama ben unibaby aldim. Emzik biberon temizleyicisini green clean aldim.
Cilekkz-22 ben hacı şakir sabun tozu aldim cnm Herkez onu önermişti oğlumda şimdi kizimdada onu aldım
Tusemefe8134 yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum ☺️ teşekkür ederim
Mery28 hiç duymadım o markayı
Haticekskn emzik biberonu sirkeli suda kaynatmayı düşünüyorum
Cilekkz-22 cnm en güzeli doğal olarak dalan al sıvı kullanma alerji eder çocuğu kokulu öyle seyler
- Düzenlendi
Minesimsek12 dalan bulamadım malesef duru granülü alcam
Cilekkz-22 onu kulanmadm cnm bilemiyorum
Cilekkz-22 netten bakabilirsiniz istersen :)
Cilekkz-22 ben bingo hipoalerjenik kokusuz toz deterjan kullanıyorum aynısının sıvısı da var ama bize yetmiyor o 😂 yumuşatıcı da kullanıyorum mis gibi kokuyor çamaşırları herkes kokusundan tanıyor bizi 😂😂😂😂😂