Cilekkz-22 Kızlar ben dalin sıvı deterjan aldım 1 kutu ama galiba içeriği temiz değilmiş kullanan varmı gerçekten iyi değil mi hangi deterjanla yıkadınız kıyafetleri
Krizantem_ Cilekkz-22 Ben uni baby parfumsuz sıvı aldim. Toz deterjan da ilave olarak almak istiyorum duru granül yada dalan roxy çünkü sıvı çok çabuk bitiyor bebeğimin eşyalarını yıkadım 1 şişe bitti bile.
Mery28 Cilekkz-22 ben siveno aldım tamamen temiz içerikli, vegan. Tavsiye ederim kokusu hiç rahatsız etmiyor çok ferah bununla devam edeceğimi düşünüyorum
Munzurrrrr mervetanhan makine gözüne direk mi koyuyorsun bazıları erimedğini makinayı tıkadığınu söylüyor
mervetanhan Munzurrrrr makine gözüne koyuyorum valla eriyor zaten baya toz deterjan gibi hatta paketini bebişin dolabına açarak koydum tüm dolap oda bebiş kokuyor 🥰
Cilekkz-22 Evet çok duydum bunu şokta görmüştüm duru granülü alcam onu ☺️ aldığım dalinide perde koltuk örtüsü yıkarken kullanırım 😁😁 boşuna para vermiş olmam 😁😁
Tusemefe8134 Cilekkz-22 dalin aldmm herseyini kiyafetlerini yikadmm ewi dalin basti resmen yumusaticiai ve tozunu
Haticekskn En doğalı green clean diyorlar ama ben unibaby aldim. Emzik biberon temizleyicisini green clean aldim.
Umuhn Cilekkz-22 ben hacı şakir sabun tozu aldim cnm Herkez onu önermişti oğlumda şimdi kizimdada onu aldım
Minesimsek12 Cilekkz-22 cnm en güzeli doğal olarak dalan al sıvı kullanma alerji eder çocuğu kokulu öyle seyler
edauyanik Cilekkz-22 ben bingo hipoalerjenik kokusuz toz deterjan kullanıyorum aynısının sıvısı da var ama bize yetmiyor o 😂 yumuşatıcı da kullanıyorum mis gibi kokuyor çamaşırları herkes kokusundan tanıyor bizi 😂😂😂😂😂