Cilekkz-22 Ben uni baby parfumsuz sıvı aldim. Toz deterjan da ilave olarak almak istiyorum duru granül yada dalan roxy çünkü sıvı çok çabuk bitiyor bebeğimin eşyalarını yıkadım 1 şişe bitti bile.

Evet çok duydum bunu şokta görmüştüm duru granülü alcam onu ☺️ aldığım dalinide perde koltuk örtüsü yıkarken kullanırım 😁😁 boşuna para vermiş olmam 😁😁

Munzurrrrr makine gözüne koyuyorum valla eriyor zaten baya toz deterjan gibi hatta paketini bebişin dolabına açarak koydum tüm dolap oda bebiş kokuyor 🥰

Cilekkz-22 ben siveno aldım tamamen temiz içerikli, vegan. Tavsiye ederim kokusu hiç rahatsız etmiyor çok ferah bununla devam edeceğimi düşünüyorum

En doğalı green clean diyorlar ama ben unibaby aldim. Emzik biberon temizleyicisini green clean aldim.

Cilekkz-22 ben hacı şakir sabun tozu aldim cnm Herkez onu önermişti oğlumda şimdi kizimdada onu aldım

Cilekkz-22 ben bingo hipoalerjenik kokusuz toz deterjan kullanıyorum aynısının sıvısı da var ama bize yetmiyor o 😂 yumuşatıcı da kullanıyorum mis gibi kokuyor çamaşırları herkes kokusundan tanıyor bizi 😂😂😂😂😂

Cilekkz-22 siveno aldım canım baya araştırdım uygun ve temiz içerikli onu bulabildim. 750 ml küçük bir şişe gibi geliyor ama 25 yıkama yazıyor üzerinde

Cilekkz-22 ben duru granülmatik ile yıkadım. Çok güzel yumuşacık yaptı ekstra yumuşatıcıya da gerek yok ve içeriği temiz, doğal. Şimdi ara ara kokluyorum kıyafetleri. Sanki bebek kokusu gibi geliyor 🥰