flowers gmzgmzz karin büyümesini hevesle bekliyoruz ama o karin büyüdükçe de ne acelem varmis diyoruz büyüdükçe çatlaklar gerilmeler hareket azlığı binbirturlu sey gelecek suanlarin sefasını sürün 😂
gmzgmzz esraozbl herkeste farklı sanırım büyüyor diyende var büyümüyor diyende bekleyip görcez sanırım🙈☺️☺️
Aslisila gmzgmzz çıkar çıkar :) çünkü tıbbi açıdan rahim artık genişlemiş oluyor bu arada sağlıkçıyım ve kadın hastalıkları doğum hastanesinde 2 yıl çalıştım boşa atmıyorum ☺️ Rahim genişliyor elinle sertliğini hissedebiliyorsun
Beyza97 gmzgmzz çoğu kiloda olabiliyo yada iç karınları dardır ondandır 😁 niyeyse insan bi heves ediyo ama ya çıksın diye 😁
kubraballi23 dert etme kuzum 27+4teyim benim bile daha yeni yeni kendini belli etmeye basladı kimse inanmıyor hamile olduğuma kimisinin iç karnı vs. ile ilgili . :) sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah
tontirik @yelizyeliz yok kız deme öyle 8. Haftasında çıkanlar bile var. Kadın çok zayıftı 8 de gerçekten de belli olmaya başladı😂😂
yelizyeliz tontirik meslek hayatımda hiç rastlamadım. Gebelikten dolayı şişkinlik vs olabiliyor çoğu zaman göbek onunla karıştırılıyor..
mucizebebek03 gmzgmzz üçüncü hamileliğim 16.haftadayiz azıcık küçücük bir göbek var oda geniş tişört giydiğim için oda kapanıyor belli bile değil hamile olduğum ☺😃ne güzel yaaa son aylarda kocaman oluyor zaten bu günlerimizi özleyeceğiz tadını çıkarın 🤭🤭❤
gmzgmzz ireemseren doktorumuz öngörüm kız ama kesinleşmesi için bir ay daha beklememiz lazım dedi bizde tam emin değiliz ama ben kız hissediyorum en basından beri☺️☺️