devbalina gmzgmzz öyle öyle o haftada bebekler minicik oluyor, vücut alışma sürecinde olduğundan şişkinlik fazlasıyla oluyor ☺️ Üzülme ilerde göbeğin başını alıp gittiğinde ah keşke bu kadar büyümeseydi dicen tecrübeyle sabit 🙈
Havva5853 Mom0891 bende ikili teste 13+0 da gittim. Doktorum söylemedi. Bir sonraki gelişinde net konuşuruz dedi. 🙄
Beyza97 gmzgmzz illaki olur bana benimki çok erken geliyo hamile olduğum anlaşılmaz ama farkediyorum belim kalınlaşıyo göbeğim alttan şişiyo normalde hiç karnım yoktur ondan belli oldu hemen diyorum 😁
gmzgmzz Beyza97 evet alttan benimde hafif var ama instagramda gördüklerim resmen baya büyük onlarda bi gariplik var sanırım😂
Beyza97 gmzgmzz çoğu kiloda olabiliyo yada iç karınları dardır ondandır 😁 niyeyse insan bi heves ediyo ama ya çıksın diye 😁
Havva5853 Nurklc38 ben şuanlık Birşey hissetmiyorum açıkçası. Hareketlerini 20. Haftadan sonra hissedersiniz diyorlar genelde. Ama bazen unutuyorum iş yaparken bir anda beynimde çarkla yanıyor yapma Havva diye 😂
gmzgmzz Havva5853 benim kendimi fazla yormamdan dolayı kanamam olmuştu o günden beri yormamaya dikkat ediyorum bebiş kendine dikkat et diye uyardı resmen😢
gmzgmzz esraozbl herkeste farklı sanırım büyüyor diyende var büyümüyor diyende bekleyip görcez sanırım🙈☺️☺️