Elif2912 gmzgmzz cikmamasi normal cogu hamiste siskinlik aslinda karin sandiginiz sey bnm ucuncu 🙈 supriz bebegim
gmzgmzz ireemseren doktorumuz öngörüm kız ama kesinleşmesi için bir ay daha beklememiz lazım dedi bizde tam emin değiliz ama ben kız hissediyorum en basından beri☺️☺️
ireemseren gmzgmzz muhtemelen öyle kızların karnı geç çıkıyor 16.haftadayız erkek bebegim karnım baya belli benim
tontirik @Beyza97 12+3 oldu bugün. Bende sertleştiğini görüyorum. Benim birazcık göbüşüm vardı zaten. Onunda etkisiyle belli oluyor heralde. Ama biraz değişik yani eski göbeğim gibi değil. Buda bebektir işte 😂😂
Elif2912 ireemseren evet erkek bebek sivri oluyor kizda biraz daha yayvan kilo gibi duruyor ama 14 15 haftadan sonra cikiyor
Denocan33 gmzgmzz 18. Haftadan itibaren her hafta biraz daha belli oluyor. Öncesinde genelde gaz ve şişkinlik göbeği olıyor.
yelizyeliz tontirik meslek hayatımda hiç rastlamadım. Gebelikten dolayı şişkinlik vs olabiliyor çoğu zaman göbek onunla karıştırılıyor..
tatlican28 gmzgmzz daha erken canım benimde son aylarda birden büyüyor şuan hep daha küçük sanıyorlar ama eninde sonunda büyüyor yani acele etme 🙂🙂
doga21 gmzgmzz çok normal olabilir ☺️ Benim 20 haftaya girdiğimde birden çıktı şuan aldı başını gidiyor henüz 22 haftalık ☺️
Gokyuzunuopmekisterdim gmzgmzz ben 18. Haftadayım ve dışardan hamile olduğum ancak daracık giyersem anlaşılır. Bende hep öyle üzülüyordum 😁 ama 20. Haftadan sonra olması normalmiş.