gmzgmzz Nurklc38 varlığını bildiğim için hissediyorum zaten mide bulantısı fazlasıyla bir değişim olduğunu hissettiriyor😂😂. Birde göbişi görsem tam olacak☺️
Berfininannesi gmzgmzz 12 14 haftada karin çıkmaz ki cnm en az 5 aylıkken çıkar benim 6 aylıktan sonra cıktı
Havva5853 Mom0891 bende ikili teste 13+0 da gittim. Doktorum söylemedi. Bir sonraki gelişinde net konuşuruz dedi. 🙄
gmzgmzz Caglarmm eski karnımla arasında benimde fark var ama öyle aşırı bir farkta yok bende sabırsızım sanırım😂
Beyza97 gmzgmzz illaki olur bana benimki çok erken geliyo hamile olduğum anlaşılmaz ama farkediyorum belim kalınlaşıyo göbeğim alttan şişiyo normalde hiç karnım yoktur ondan belli oldu hemen diyorum 😁
devbalina gmzgmzz öyle öyle o haftada bebekler minicik oluyor, vücut alışma sürecinde olduğundan şişkinlik fazlasıyla oluyor ☺️ Üzülme ilerde göbeğin başını alıp gittiğinde ah keşke bu kadar büyümeseydi dicen tecrübeyle sabit 🙈
Sabriyeinall gmzgmzz 20 haftalığım ve hala dümdüz 😂çıkmaması iyi bir şey iç karnın geniş demek ve çatlağın az olur haliyle 😂