37.hafta gebelik
Senatuna71 cevız hem cocugun zekasına hemd ekılo almasına bıre bır hıc bırakma bencw
Melikesvm kız ozaman benimki niye kilo almıyor hatta bazen okadar çok yiyorum ki cevizi zarar verir diye korkuyorum 🙄😄😄
Senatuna71 rahim ağzı kısalığı canım doktor 23 olmuş dedi 36 haftaya kadar progestan ve istirahat ederek idare edicez 36yi görelim dedi bugün
Senatuna71 suan kac haftalıksınkj
Cerenn48 çok geçmiş olsun canım Allah’ın iznjyle görürsün doktorun dediği gibi bol bol yat tuvalet ihtiyacını falan gör ama kendini yorma ne olursa olsun hayırlısıyla atlatta bu haftaları sonu güzel olur inşallah sağlıkla al miniği kucağına 🧿🌺💕
Melikesvm 37 +2 canım ama 35 haftayla uyumlu dedi
Senatuna71 inşaallah kuzum tek istediğim o şuan bide üstüne sol bobreginde genişleme çıktı erkek bebeklerde görülür dedi doğumdan sonra geçebilir geçmezse ameliyat olur dedi içim içime sığmıyor bugün
Cerenn48 canım benim bebeğim kız ve benimkinin de bir böbreğinde genisleme var ve genelde dediğin gibi erkek bebeklerde görünüyor bende çok üzüldüm ama doktorum doğumdan sonra belli olur dedi Allah’ın izniyle sağ salim sağlıcakla alırız kucagimiza üzme kendini oda etkiler miniği 🌺💕
Metehan_ve_annesi bizimde öyle 1 hafta geriden gidiyo. Ama bizde şaşırdık eşimde bende boyluyuz benden nasıl minyon benek olcak dedim dr’a bende 😌 yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah 3000 i bulur doğuma kadar
Aycanmbenim inşallah cihazlarda yanılma vardır.aynen ben de 3000 i bari bulsa diyorum 🙄
Senatuna71 aslında tam kılo aldıqı haftalar bazılarının ne yerse ye gobek bagı kucuk oluyormus az gıdıyormus bebege bazılarında buyuk oluyormus ne yesen bebege gıdıyormus oyle duymustum
Melikesvm Bunu hiç duymamıştım canım acaba 3 üstüne çıkar mı onu merak ediyorum
Senatuna71 rabbim yardımcımız olsun kuzumm ❤️
Senatuna71 teşekkür ederim ben de geri kaldı zannediyorum üzülmüştüm
Senatuna71 cıkar evet