Busecnr40 Ddmdzmn valla bana da 30 da basladi simdi 32 yim inanilmaz agrilarim var özellikle kalçamda var çati agrisi bumu bilmiyorm ama dayanilmaz gercekten 😒 bide artik bacagima da kramp girmeye basladi üstûne basamiyorum mahvoldum
Ddmdzmn Busecnr40 bacaklarımı yukarı kaldırıyorum günlük bir 15dk kadar iyi geliyor tabsiye ederim bir de magnezyum çok iyi geliyor diyorlar bende yeni almaya başladım daha etkisini göremedim inşallah geçirir
Busecnr40 Ddmdzmn magnezyum yaklasik 2 aydir kullaniyorum doktorum günde 2 ye cikartti dün insallah biraz duzelir😢
XxKirmizibalik Ddmdzmn 31+4 teyim. Yataktan kalkmak çorap giymek vs artık çok daha zor. Yürürken de ağrım vs baya oluyor dinlenerek de olsa işlerimi yapabiliyorum tamamen ağırlaşmaktan başkalarına ihtiyaç duymaktan korkuyorum açıkçası. İnş hep böyle devam eder
Ahsenleyl Ddmdzmn 30.haftaya kadar hiçbirşeyim yoktu ama şu bir haftadır hamile olduğumu anladım 🥴heryerim ağrıyor,çorabımı eğilip giyemiyorum o derece.Oysa hep güllük gülistanlık geçecek sanmıştım 😂
Cadeis58 Ddmdzmn 30+4 bizde aynı durumdayız yem kuyruk sokumu hem çatı otursam outramıyorum yatsam yatamıyorum napcağımı şaşırdım
Ddmdzmn Cadeis58 kesinlikle aynı durumdayız doktorum şuan için erken doğum riskin yok dedi bebeğimin de aşırı bir kilosu yok normal ama neden böyleyim çözemedim
Elf3535 Sizlerin yine iyiymiş ben 25. Haftadan beri cekiyorum bebek çok asagida onun baskısı var diz kapağım bacak agrisi ayri Allahtan magnezyum basladida çatı ağrısı hafifliyor
Ddmdzmn Elf3535 sizin bebeğinizin kilosu nasıl onunla bağlantısı var mı acaba anneler de erkek bebek aşağıda olur diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
clksyma-97 Ddmdzmn 38+1 deyim ve artık ağırlaştım diyorum geçen hafta bu kadar değildim gayet iyiydim 🥰
clksyma-97 Ddmdzmn evet çok şükür rahat bi hamilelik geçirdim umarım doğumumda bu kadar rahat olur 🤲🏻
Elf3535 Ddmdzmn kilosu normal dedi doktor benimki makat geliş ayaklarıyla baskı yapıyor ve çok asagida kizim
Kbraelif_15 Ddmdzmn Haftaya kadar hiçbişeyim yoktu çok enerjiktim gün boyu hareket halinde de olsam banamısın demezdim 36 girmeye 2 3 gün kala oturduğum yerden kalkarken zorlanır oldum son zamanlarda gün günü aratıyomuş onu anladım 🥺
Ddmdzmn Kbraelif_15 herşeyi hazır tutmakta fayda var biz daha oda yapamadık bu kısıtlamalardan dolayı