Ddmdzmn 30+3 olduk ben ağırlaşmaya başladım çatı kemiği ağrısı çekiyorum 2 haftadır spor da yapamıyorum daha biraz yürüsem hemen ağrı başlıyor doktorum normal dedi magnezyum verdi ama bana bu tür ağrılar için erkenmiş gibi geliyor sizler ne zaman ağırlaştınız acaba benim durumumda olan varmı?
Omerhatice Ddmdzmn ben 30 dan sonra yavaş yavaş agirlasmaya basladim. Oğlumda 35 36 da bile aşırı enerjiktim ama kizimda oyle olmadi 🤷♀️ kizimda daha çabuk yorulmalarim başladı daha ağır hissediyorum ve ogluma göre karnim daha çabuk büyüdü ☺
Orticci Bende 32 deyim 1 ay dır ağrılar ağırlaşma var ama kendimi hiç hareketsiz bırakmıyorum ağrı çeksemde yürüyorum hergün yürümek daha iyi geliyor vucut yavaş yavaş açılıyor
Ddmdzmn Orticci bende tüm gün yatmıyorum ama çok da aktif olamıyorum maalesef doktor da istirahat et dedi ama bu zamana kadar yaptığım sporun etkisi gidecek diye üzülüyorum 😔
Ddmdzmn Omerhatice her bebek farklıymış benim de ilk gebeliğim o yüzden birçok şeyi bilmiyorum ☺️🤷🏻♀️
Gmommysboy 33.haftaya girdiğim an itibariyle herşey bi anda değişti..suan koltukta oyururken ve hatta uzanırken bile yoruluyorum.öğlenleri biraz enerjim oluyor yemek ,temizlk,duş bunlardan birini yapıyorum ama bi anda noldu anlamadım😅
Mervuras26 Ddmdzmn aman arkadaşım pes etme sporunu bırakma şuan . Ben 37. Haftaya kadar iş yaşamıma devam ettim . İşi bıraktım 38 den sonra hamilelik ciddi anlamda başlıyor . Ağırlaşma dönemi sürekli idrara çıkma isteği , doğmadı oğlum daha şuan 39. Haftadayım zor gerçekten . Ben hamileliğim boyunca aktif hareket ettim . Ona rağmen şuan çok zorlanıyorum . Size tavsiyem asla hareket etmeyi spor yapmayı bırakmayın 🙋♀️
Ddmdzmn Mervuras26 süpersiniz elimden geldiğince bırakmak istemiyorum zaten alışkanlığım var ancak bebiş müsaade ederse 😃 Allahtan şu süreçte evden çalışıyorum o biraz daha iyi oldu benim için
Bulutsevdasi Ddmdzmn yaa bende de öyle ağrılar var. Hani sanki popomun üstüne düşmüşüm de alt kısmım.agriyor gibi. Sizinde mi öyle acaba
Zehra60muhammed Kızlar ben 26+3 haftalık oldum ama hiç hamile değilmişim gibi her işi yapabiliyorum ağırlasmam gerekmiyormu