clksyma-97 Ddmdzmn evet çok şükür rahat bi hamilelik geçirdim umarım doğumumda bu kadar rahat olur 🤲🏻
Minigimm0611 Ddmdzmn çatı kemiği agrısını ben nerdeyse 2hafta oldu cekıyorum yürüken oturup kalkarken cok kötü oluyor ki ben daha 29 haftalıgım.magnezyumada 1ay önce basladık kramplardan dolayı
Mervuras26 Askiletotomsu .aslında sadece sağlıklı bir hamilelik süreci için bol hareket edin diyorlar ya ordan çıkarım yaptım ☺️ Hamilelere uygun olarak yapılan spor çok sağlıklı bunu biliyorum ama kendim yapma fırsatım olmadı, yapanlara da imrenmişimdir hep👏
Ddmdzmn Askiletotomsu bende o yüzden endişe ediyorum şuan uzak duruyorum ama hareketsiz de kalmak istemiyorum en azından evde günlük işlerimi hallediyorum
Ddmdzmn Mervuras26 ben evde youtube karşısında yaptım hep alışınca yapası geliyor insanın bu zamana kadar bel ağrısı filan çok çekmedim spora yordum bu durumu ama şimdi yapmaya çekiniyorum
Minigimm0611 Ddmdzmn evet gördüm özellikle kramplarda.Ama catılarım hala agrıyor biraz hafifledi sadece
Ddmdzmn Kbraelif_15 herşeyi hazır tutmakta fayda var biz daha oda yapamadık bu kısıtlamalardan dolayı
Kbraelif_15 Ddmdzmn Herşeyimiz hazır çok şükür doğum için ailemin yanına geldim bende beklemedeyiz bakalım 🥰 oda yapmadım şimdilik odaya gerek duymadım anne yanı beşik aldık 😊
Bulutsevdasi Ddmdzmn yaa bende de öyle ağrılar var. Hani sanki popomun üstüne düşmüşüm de alt kısmım.agriyor gibi. Sizinde mi öyle acaba
Ddmdzmn Bulutsevdasi benimki makata vurmuyor sanki sıkışmışım gibi oluyor bende tam olarak tarif edemiyorum