pia34 mjora şeker olsa bebeği suyu fazla olur demişti benim doktorum. Sizin suyunuz nasıl onunla ilgili bir şey dedi mi?
pia34 34_21_23 kesinlikle benim çoraplarımı ayakkabımı falan eşim giydiriyor sağolsun yoksa felaket eğilemiyorum..
Happymother3 pia34 34 haftalıgız bızde benımde canım cok acıyor tekmelerınden ve o baskı yptıkca lavobadan cıkamıyrz 😂
Happymother3 Betulnebiazizoglu kac kılo aldın acaba nefes darlıgı cok yapıyo cunku alınan kilo yataktan kalkarken dogum yapıyo gbı uf uf dıye dıye kalkıyorm 😂
Betulnebiazizoglu Happymother3 54 ile hamile kaldım şu an tartıya çıkmaya korkuyorum 70 kadar varım 😁😂
pia34 34_21_23 canım ben inci taç aldım, öyle çiçekli çiçekli şeyler sevmiyorum abartı geliyor bana. Google inci taç yaz görsellerde arat çıkıyor bir sürü, hem sade hem güzel bence.
Hellolo 34_21_23 canım ben şeker tadında paylaşımlar adlı siteden aldım çokta güzeldi göründüğü gibi tavsiye ederim
Miskokulum35 pia34 36 haftalık olduk nefesim kesiliyor sanki. Tansiyon düşüklüğü oluyor arada bu gerçekten kötü oluyor bide yanında kimse yoksa. El ayak şişmesi uykusuzluk bel ağrısı sığınamamak😟bir sürü şey
pia34 Miskokulum35 hepimiz aynıyız anladığım kadarıyla, Allah sağlıkla sıhhatle atlatmamızı sağlasın inşallah bu süreci.
idiloska Merhaba bebekleriniz döndü mü acaba? Ben 32′deyim, pztesi gideceğim doktora 33 olacağım. Döndüyse anladınız mı döndüğünü? Az önce çok acayip bişey yaptı ve çok canım yandı, acaba döndü mü?
pia34 idiloska bizimki 28 den itibaren baş aşağı döndü. döndüğünü şöyle anlarsın ancak, güçlü tekmeler aşağıda değil de göğüs tarafına oluyor daha çok, ben öyle anlamıştım doktor da teyitledi.
Annecilek Zeycannn bızımkı de erkek bebegın esyaları kendı esylarım hepsı tamam aılemın yanına ıl dısına gıdıcem her sey hazır o kadar zorlanmaya basladım kı allahım gecıkmesın 41 hafta 42 hafta ya kadar gelmeyenlerı okuyorum forumda oyle oldurma rabbım dıyorum