Betulnebiazizoglu Happymother3 54 ile hamile kaldım şu an tartıya çıkmaya korkuyorum 70 kadar varım 😁😂
pia34 idiloska bizimki 28 den itibaren baş aşağı döndü. döndüğünü şöyle anlarsın ancak, güçlü tekmeler aşağıda değil de göğüs tarafına oluyor daha çok, ben öyle anlamıştım doktor da teyitledi.
7capo7 pia34 Biliyorum ama kağıtta sadece resimleri var hiç dikkat etmedim😢 Keşke sorsaydım. Neyse pazartesi tekrar gideceğim o zaman unutmam😃
idiloska pia34 pztesi doktora gideceğim 29′da makat geliş duruyordu, doktor doğum pozisyonuna 32′de girebilir dedi, bakalım, hayırlısı olsun. Teşekkür ederim 🌸
yldz_10 mjora açıklama yaptığınız için teşekkür ederim sorunuz hakkında bilgim yok ama bence kötü bir şey olsa doktorunuz söylerdi siz içinizi ferah tutun 15 günde 500 gram almıştı benim de ama haftası da azdı belki güzel beslenmişsinizdir ondandır güzel düşünün güzel olsun herşey sağlıkls gelsinler minikler ❤️
fpkprensesim pia34 ya benim daha doğumum belli değil🙈 bide bana sor artık ölüyorum yanlarımın ağrısından bide ne kalkabiliyorum ne oturuyo nede yatabiliyorum🥺
Betulnebiazizoglu GlsmPlt bende de oluyor zaman zaman bence çok önemli birşey değildir gibi bacaklara baskı var sonuçta