Betulnebiazizoglu 34+4üz hemen yoruluyorum nefes nefese kalıyorum gerçekten. Geceleri nefesim yetmiyor sanki yerden birşey almak zulüm oldu 🤭
Happymother3 Betulnebiazizoglu kac kılo aldın acaba nefes darlıgı cok yapıyo cunku alınan kilo yataktan kalkarken dogum yapıyo gbı uf uf dıye dıye kalkıyorm 😂
fatmamusa-28 asellolya pozisyonuyla alakalı olabilir belki canım bizim 33. haftada kafasını kanala döndürmüştü oğlum biraz aceleci
Krizantem_ pia34 35+4uz . Kramplarım oluyor arada..yalancı sancılarım da oluyor..bebeğim basını kanala iyice dayamış bazı hareketlerinde her an idrarimi kaçıracakmisim gibi oluyorum çok sık wc ihtiyacı hissediyorum özellikle akşamları…
Krizantem_ fatmamusa-28 Bebeginiz kanal da mi acaba ? Brnde 35+4um kanala dayamış basını ama doktorum erken doğum riski var demedi sizin kanala mı girdi o yüzden mi öyle dedi ? Benim bebeğim de baya aşağıda hareketleri bazen idrarimi kaciracakmisim gibi oluyor 😄
fatmamusa-28 Krizantem_ rahim ağzı yumuşamış her an açılabilir dedi ben sağlık çalışanıyım ayakta çok durmaktan bebek iyice indi aşağıya haftalardır 10 15 dk da bi tuvalete gidiyorum sanki altıma yapacakmışım gibi ama yok 🤭
Krizantem_ fatmamusa-28 Bende öyle bazen wc den çıkıyorum 10 dk geçmiyor bile hareketlerinde her an kaciracakmisim gibi oluyorum 😄 hayırlısıyla gelsinler inşallah 🤲🥰
cemreninannesi67 pia34 35+6 günlüğüm az önce kontrolüm vardı doktorumuz kilosunu 3.400 dedi ve bir hafta beklerse ne mutlu bize dedi kilosu tam doğum kilosunda 2 hafta öNden gidiyo ve baskı çok yapıyo size dedi 🤦🏻♀️ Doğum için tahlillerinizi yaptırın bugün aniden bişey olduğunda gelirsiniz hemen ameliyata alırız dedi ikinci sezeryanım olucak 🥰🌸
Minik1portakal pia34 sadece stres 😬😔 35. Haftadayız ama bebeğim küçük, 33 haftada ölçümlerde 1980 gr, gelişim geriliği takibi yapılıyo her an Doğum diyebilirler, sonrasında ne olacak, beni neler bekliyo diye düşünmekten alamıyorum kendimi 😐
pia34 Minik1portakal çok daha küçük doğup sorunsuz büyüyenler var hiç canınızı sıkmayın inşallah sağlıkla gelsin 🙏🏼
kurtaricimelekk pia34 sancı nedir bende bilmiyorum 😂 nst de ağrılarım çıkmıştı doktora söyledim bu şekilde oluyor diye yalancı sanci dedi herhalde onlar. Anlık olarak bı ağrı giriyor adet öncesi ağrı gibi kısa süreli
kucuktosbik27 pia34 37+5 teyim göbeğim baya aşağıya indi sancı var ama açıklık yok bakalım nezaman gelecek güzel kızım ☺️
pia34 Filiz116 O tarihten önce ne gibi sıkıntılar olabilir ki acaba? Sizin yine 2. az çok biliyorsunuzdur, benim ilk gebeliğim sancı nedir suyun gelmesi nedir hiçbir şey bilmiyorum ya doğum başlar da anlamazsam diye korkuyorum:/
pia34 gcetin 34+0 da 50 cm di boyu. Kilosu da 2700. Haftaya tekrar kontrolüm var bakalım kaç çıkacak 36da.