Emineerdem ümrantıpa gidiyorum ama doğum için çamlıca erdemi düşündük eşimle en uygun orası fiyat olarak isteğe bağlı sexaryan 2950 sizde fiyatlar nasıl
Sezeryan günü verirdi
Bursel bizde de 4 bin ama 😞 doktorumu çok seviyorum çok rahatlatıyor beni yapacak bir şey yok yine diğer hastanelere göre iyi vajinusmus tedavi mi de o yapmıştı
Emineerdem nasıl oldunuz tedavi özel değilse
Bursel valla bir buçuk sene ilişkiye giremedim 😞 tam pes ettiğim sürede bu doktor denk geldi evime çok yakın bir hastane aşama aşama o kadar güzel yönetti ki ben çok ileri seviye vajinusmustum pantolonumu bile aşagı indirirken doktorun yanında yerin dibine giriyordum bana dokunduğu an ter döküyordum konuşa konuşa göstere göstere geçti çok şükür 😞🤲
Çatı muaynesi kaçıncı haftada oldunuz ben 35.haftadayim ne zaman gün veriliyor çatı muaynesi den sonrami
Emineerdem yaa çok heyecanlı benim gözlerim doldu 🌸kucağına almayı nasip etsin Allahım 💜
Miskokulum35 amin Allah razı olsun 😍🤲😥
Gamzetasdelen 38.haftadayım ilk defa bugün oldum
Emineerdem Valla korkma diyecem ama benim de yarın doğum ben de korkuyorum ama daha çok heyecanlıyım valla hem sabah olsun biran önce istiyorum yaklaştıkça tedirgin oluyorum inşallah sağsalim kavuşalım bebeklerimize
Emineerdem çok şükür seni okadar iyi anlıyorum ki bende neler yaşadım .Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah bir avazda kucağına alırsın bebeğini
Hamileyim-mutluyum aminnnn
Hamileyim-mutluyum amin rabbim yardımcımız olsun inşallah ❤️🤲 sağ sağlim sağlıkla kavuşalım 😍🤲
Emineerdem doktorunuz kimdi
acaba bende o hastaneye gidiyorumda memnunmusunuz😊
Emineerdem hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık canım ya 😊
GozdeDeniz kaç haftalıkken doğum yapmıştınız
Emineerdem kaç kiloydu bebeğiniz bu haftada🤗
Bursel amin amin Allah razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim 🤲☺️
Suleyvz Özgür hanım çok Güler yüzlü daha hiç somurturken görmedim ve psikolojik olarak çok rahatlatıyor 🙏
Esraa54 3600 🥰
Esraa54 37+4 canım zaten günüm de gelmişti ama o gün nst de sancım çıkmıştı birde dtresten mi bilmiyorum tansiyonum 15 ile 16 arasındaydı öyle olunca da bırakmadılar tabi