Emineerdem aynı durumu geçen hafta ben yaşadım canım sözde sezaryen günü almaya diye gidip acil sezeryana alınmıştım korku, panik, stres, heyecan, sevinç hepsini aynı anda yaşamıştım eşimin yanına ağlayarak gidip tek dediğim ben bugün sezryan olmak istemiyorum olmuştu eşim zor sakinleştirmişti beni ama şükür ki korktuğum gibi olmadı yani panik stres yapma yoksa benim gibi tansiyonun fırlar Allah korusun 😅😅
Sezeryan günü verirdi
Emineerdem ay bugün banada 21 Mayıs tarihi verdi ☺️☺️ Aşırı heyecanlıyım
[silindi]
Deryayurt yaaa benim de cuma günü 🙈🙈🙈🙈 bizimki sabah saat 6da
Emineerdem kızlar benimde çarşamba sezeryan bu doktorlar niye sezeryan veriyo özel hastaneye gidiyorum acaba kolayamı kaçıyoşar bilmiyorum ya ben normal çok istiyodum
Kac haftalık + kac gunluk oldunuz sezeryan verdıgı ıcın soruyorum bana da ayın 20 si dedı doktorum 38+1 oluyorım
Emineerdem sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız insaallah. 😊 Özel hastanede mi muayene oldunuz ?
[silindi] Bizde 8 buçukta hastanede olacağız Allah’ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinnn ♥️♥️
[silindi]
Deryayurt yaaaaaa çok heyecanlı 💋💋💋❤️❤️❤️Amaaaann yerim yerim , yaz burada mutlaka canım ben de yazacağım inşallah harika geçer doğumlarımız 🤲🤲
[silindi] Yazarım tabiki güzel haberlerini bekliyorummm ❤️❤️❤️
Muge01 şuan 38+1 iri bebek benim ki ben çok korktugum için doktor gün verdi ☺️
Cicisss valla ben kendim istedim doktor hep normali destekledi hakkını yiyemem kendimi çatı muayenesinde çok kastım çünkü 😏
Emineerdem Bende ilk gebeliğimde 38. Haftamda ağlayarak sezeryana girdim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Emineerdem çatı muynesi çok acıyor mu acaba kaç saniye sürüyo bende çok kasılıyırum ya
Bursel aslında gerçekten acımıyor ama ben zaten korkarak gidiyorum vajinusmus tedavisi de görmüştüm istemsiz oluyor 😞 acıdan ziyade kendimi sıkıp yoruyorum bi dakika sürmüyor bile
MineLule amin inşallah Allah razı olsun ☺️🤲
Emineerdem bende hiç alttan muayne olmadım bendede vajinismus var ama tedavi olmaya bile korktum o çatala çıkıp nasıl mıayne olcam bilmiyorum bacaklarım çok kasılıyor benimde bir fena oluyorum ama eni sonu olacam
Bursel çatalda olmadım sedyede oldum çatala bende oturmadım gerçekten gram acımadı benim manyaklıgım kalbim çıkacak gibi olması 🤦🏻♀️
Emineerdem hangi hastaneye gidiyordunuz acaba
Bursel Ümraniye Çamlıca hisar hastanesi siz nerdesiniz ☺️
Emineerdem ümrantıpa gidiyorum ama doğum için çamlıca erdemi düşündük eşimle en uygun orası fiyat olarak isteğe bağlı sexaryan 2950 sizde fiyatlar nasıl