Havva okunmusciklet aynen canım ama yine de bunlar içindeyken bir anda çıkarıp ayrıca fotoğraf fiyatının bu kadar çok olması saçmalık acaba şikayet dilekçesi falan mı oluştursak
Melike3535 Havva ege şehirle görüşmeye gitcem ben fotoğraf albümü orda 250 den başlıyormuş 3 fotoğraf çekiliyormuş hastane tarafından bildiğim kadariyla 18 inde gitcm randevu aldm
Havva Melike3535 keşke herşey başlarda belli olsa da aynı devam edilse böyle insanın çok canı sıkılıyor haberdar et bizi de canım
okunmusciklet Havva evet bende gittim bugün görüştüm 😑 dedim bilseydim sizle devam etmezdim diye bu nasıl anlaşmış fiyat böyle en dandik bin liradan basılıyor dedim hiç sesleri çıkmadı
Havva okunmusciklet bende Ceren hanıma gittim canım. Tamam hadi fiyattan ayrı tuttular amenna ama 1000lira nedir birde odada aile çekimi falan yok ne kadar saçma
Havva okunmusciklet acaba fotoğrafçıyı arasak bir yararı olur mu? Fotoğrafçı da bu değildi sanırım daha önceden
AhahHbzhz Melike3535 kordon tip merkezi mete bey sada ile anlaşmalı doğumu orda yapiyo sezeryan 3.500 ssk varsa canim
Haticeyaren24 Bende ayın 20 sinde Barış Büke’ye gideceğim ilk defa aranızda giden var mı doğum ve muayene ücretini biliyor musunuz kızlar 🙂
Tgbagzem Haticeyaren24 detaylı ultrason için gitmiştim 650 tl ödemiştik doğum ücreti 6000 tl muane ücretini bilmiyorum :)
Haticeyaren24 Tgbagzem birde hangi hastanede doğum yaptırıyor onu biliyor musun fazla soru sordum ama 🙃
Tgbagzem Haticeyaren24 çok ilgili bir doktor anlaşmalı hastaneleri varmış size hangi hastane uygunsa orda yaptırıyor :)
okunmusciklet Havva evet bin lira cidden çok fazla ben düğün çekimime 2 bin lira verdim droneluydu bide😅
Melike3535 Havva olmaz yararı bence indirse bile ne kadar indircek ki en fazla dışarıdanda kabul etmiolar
okunmusciklet Havva evet canım bitane kadın çekiyordu bağımsız olarak dıaşrdan da getiremiyoruz fotoğrafçı en iyisi orda doğum anında hemşireden rica edip çektirmek 2 3 tane çekse bile güzel yeter zaten odada kendimiz de çekiliriz konsept yapıp
Havva okunmusciklet ya yapmazlarsa öylede ay son zamanlar diye bir şey yapmak istemiyorum ama şeytan da dürtüyor başka hastane bak diye
Havva okunmusciklet 😂😂😂 martta arkadaşın düğünü oldu 2200e dış çekim yaptırdı evden çıkıp kendi evine girene kadar da çekim yapıldı nikah falan🤷♀️Bunlar ne halt edecek ki
Demet84 Mervegnes benim dr um hastanede değil Salim Şehirali ye gidiyorum. Sadece 2 hastaneye covidli hasta kabul etmiyorlarlar çınarlı ile özel sağlık dedi. Bu yüzden 2 si ile anlaşma yapmış kendisi. Sizin ne zaman doğumunuz