Aryanil21 Begumt_ bende karataş ta yapıcam bize sadece doğum 4200 dediler oda süsleme ve fotoğraf ekstra ücret dediler
Demet84 Mervegnes benim dr um hastanede değil Salim Şehirali ye gidiyorum. Sadece 2 hastaneye covidli hasta kabul etmiyorlarlar çınarlı ile özel sağlık dedi. Bu yüzden 2 si ile anlaşma yapmış kendisi. Sizin ne zaman doğumunuz
Havva okunmusciklet @Melike3535 kızlar gittim bugün konuştuk doğruymuş fotoğrafı ve oda süslemesini çıkarmışlar fiyattan 4480 doğum dediler. Süsleme foto yok fotoğrafçı en düşük fiyat 980 orta fiyat 1700 birde 2700lük var çok uçuk fiyat oda süsleme işi nasıl oluyor dedim isterseniz fotoğrafçı ile görüşün dediler
okunmusciklet Havva oda süslemesi çok iyi değildi zaten canım bi hoşgeldin bebek yazısı bide kapı tülü vardı yanlış hatırlamıyorsam da fotoğrafçının olmaması üzdü gerçekten
Havva Melike3535 var mı aklında başka bir yer çok üzüldüm ben sadece foto da içinde diye burayı istiyordum
okunmusciklet Melike3535 neden yaptılar ki çok saçma benimde doktorum orda mecbur orada doğum yapcam ama böyle olması çok saçma daha 2 hafta öncesine kadar içindeydi herşey
Havva okunmusciklet aynen canım ama yine de bunlar içindeyken bir anda çıkarıp ayrıca fotoğraf fiyatının bu kadar çok olması saçmalık acaba şikayet dilekçesi falan mı oluştursak
Melike3535 Havva ege şehirle görüşmeye gitcem ben fotoğraf albümü orda 250 den başlıyormuş 3 fotoğraf çekiliyormuş hastane tarafından bildiğim kadariyla 18 inde gitcm randevu aldm