nurdane3504 Sultan35 doğum Karataşta yapılıyor sanırım 4000 4200 gibi bişeydi bana da bı yakınım söylemişti doktorla daha ücreti konuşmadım şu an 31 haftalığım zaten yasaklardan sonra kontrole gidince konuşmam lazım net öğrenince size de haber veririm 🤗
Havva okunmusciklet 😂😂😂 martta arkadaşın düğünü oldu 2200e dış çekim yaptırdı evden çıkıp kendi evine girene kadar da çekim yapıldı nikah falan🤷♀️Bunlar ne halt edecek ki
Havva Havva @Melike3535 ben bi arayıp albüm istemiyorum oda çekimi istiyorum diyeyim bakalım ne diyecek diyorum ama değişim yapar mı ki
Havva okunmusciklet ya yapmazlarsa öylede ay son zamanlar diye bir şey yapmak istemiyorum ama şeytan da dürtüyor başka hastane bak diye
Hayal11 Medicana hastanesi Prof dr Mehmet tunç canda efsane bir doktor şimdilik bakalım daha 7 haftalık hamileyim
okunmusciklet Havva 35+5deyim bende canım dicektim erkense senin değiştir ama seninde az kalmış😍 benimde malesef artık değiştirme şansım yok😕
Havva okunmusciklet aynen kuzum sıkıntı o zaten bide benim erken olma ihtimali de var diğer gebeliğim de olduğu için riskli gebe olarak görünüyorum. O yüzden cesaret edemiyorum zaten baştan beri aklım da can ve burası vardı yine cana göre makul burası🤷♀️
okunmusciklet Havva aynen diğer hastanelere göre gene iyi ya artık hemşirelerden rica ederiz 3 5 tane çeksinler diye 🤷🏼♀️ bu arada iyi bayramlar 🐥
Havva okunmusciklet iyi bayramlar canım🥰 ben bi arayacağım bayram geçsin albüm istemezsek nasıl olur diye.