okunmusciklet Melike3535 eğer bilgi vermezlerse doktorumun asistanına yazayım diyorum bende çünlü fiyat bilgisini malesef vermiyorlar diye biliyorum eğer öyleyse gerçekten çok büyük hayal kırıklığı 😑😔
Melike3535 okunmusciklet bende duyunca çok üzüldüm öğrenip banada yazarmisin dediğin gibi telefonda çok bilgi vermiyolar
okunmusciklet Melike3535 veririm tabiki canım, yarın yine benim adımla bi yorum atar mısın buraya kaybetmiyim adını 😅
Miskokulum35 Melike3535 hastane 3 poz çekiyormuş doğumdan çıkınca. Ama özel fotoğrafçı var oda 250 tlden başlıyormuş. 2 hafta önce konuştuk kızla
civciv1520 havvaslan2907 kaç haftalık hamilesiniz bende sezeryan istiyorum henüz konusmadim hiç bu konuyu
Kedisever3535 Fidoss keşke en başta gitseydim bi ayrintilida dr bi kaç foto vermişti. 21 haftalıksin.. şimdi 27 oldum hiç fotosu yok. Bidaha kontrol 29 da. Sen kaç haftalıksin canim
Selinn00 Melike3535 özel hayat hastanesi doktor murat polat 85 tl muayne ücreti 2700 doğum ben devamlı oraya gittim doğumumda orda olucak tavsiye ederim