BayanZuzu Ays0 ayyy aynı ben valla bugünlerde bnde aynısını yasiorm 31 haftalık olduk artık hamile pantolonu bile çok afedersin ….. Gecmiyo pantalon 😂😂😂😂
depsizoo Ays0 ben gocamın şortuyla geziyom evde bi tane elbise var oda bol olduğu için pdikolojim bozulmuyo 🤣
BayanZuzu Ayzetuka kısa saç nekadarda yakismis canm ya çok begendm saç seklini bnde istiorm da cesaret edemiyorum bı turlu😁
Ayzetuka BayanZuzu teşekkür ederim canım ben yıllardır kısa saç kullanıyorum kendimi böyle cok iyi hissediyorum eğer yuz ve kafa seklin uygunda kestir gitsin 😜
Zeynep0886 syazkaannn01 Deniz Alp olacak inşallah memleket Artvin ama eşimin işi dolayısıyla Adana’da yaşıyoruz sizin ?
T1627 Ays0 ilk bebeğim olduğu için ben biraz sabırsız davrandım sanırım herşeyi hazır bir kendisi eksik 😉
Ays0 T1627 ben de herşeyi aldım neredeyse bir şampuanı vs eksik bir de çanta yapmaya can atiyorum da dur daha erken diye tutuyorum kendimi 😂
Ays0 BayanZuzu keşke 30u bir göreydim 😂 adana zaten sıcak 2 pantalon almıştım biri hiç çıkmıyor yukarı basenden biri de oluyor ama biraz oturunca isemis gibi ıslanıp kalıyor terden 😂😂😂
T1627 Ays0 https://resimyukle.io/r/icdPeby8Ih En sevdiğim bu olmuştur hazirladiklarimin arasında valla bende çantayı hazirlamadim bı kaç hafta sonra hazırlarım kenarda kalsın ne olur ne olmaz
ElaNur01 Ays0 aynen ya oda çok uzakta değilim ama orası bambaşka ya benim için 💙 37 hafta olduk 21 mayısda doğum allah nasip ederse
Ays0 T1627 bayıldım eline sağlık Allah içini doldursun 🥰 ben şişte gerçekten iyiyim ama tığ kullanmayı bilmiyorum 😏
Ays0 havvaslan2907 kız olunca yayvan olur derler benimki dimdik duruyor hatta kız diyince bu sivri kesin erkek diyorlar ama doktorum kesinlikle kız diyip vajinasını gösterdi yoksa bende ikna olmayacaktım 😂
EylulHifaa Ays0 bende şuan 10. haftamdayım ve benimde göbeğim birazcık birazcık belli olmaya başlıyor o yüzden sordum acaba gaz mı değil mi diye tereddüt ediyorum😅😅 inşallah değildir çok güzek böyle🥰
Ays0 EylulHifaa gaz vardır illa da tekrar dümdüz olmuyor günden güne büyür o 🙈 zor ama çok güzel göbekli olmak 😂
civciviminannesi_20 Gulfeem Merhabalar 🥰 Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 🤲🏻 Hamile taytınızı ve sporcu atlenizi nerden aldınız 🙈 Fotoğrafınız harika 🌼 Maşallah nazar değmesin 🧿🌸
Gulfeem civciviminannesi_20 merhaba çok teşekkür ederim🙏🏻 Üstümdeki eski sezon bershka ama trendyolda “dilvin askılı crop top” diye aratırsanız benimkine cok benzerleri cıkıyor bende aldım🥰 Taytım penti hiç çıkarmak istemiyorum o kadar rahat ki tavsiye ederim benimkinin linkini bırakıyim bi kaç model var cünkü 😊 https://www.penti.com/siyah-maternity-hamile-tayti-zidPH8TC8Y220SK-SH1?gclid=EAIaIQobChMIp6jcuIjA8AIVD7h3Ch27YgFUEAAYASAAEgK_rvD_BwE
T1627 Ays0 bende yapmadım yaptırdım ürünleri ayrı ayrı almayla hazır alınma arasında pek fark yoktu bende yaptırdım 135 TL ye