Ays0 havvaslan2907 kız olunca yayvan olur derler benimki dimdik duruyor hatta kız diyince bu sivri kesin erkek diyorlar ama doktorum kesinlikle kız diyip vajinasını gösterdi yoksa bende ikna olmayacaktım 😂
havvaslan2907 Ays0 😂😂 benim karnımda yaygın böyle bide çok aşağıda banada doktor kız diyor ama etrafımdakiler erkek diyor 🤷🏻♀️😂
Mminikmucizemmm Ays0 bende çok istiyorum kızım olmasını ama henüz öğrenmeme çok var :( çok güzel bir anne olmuşsunuz çok yakışmış kilo ❤️
Ays0 EylulHifaa gaz vardır illa da tekrar dümdüz olmuyor günden güne büyür o 🙈 zor ama çok güzel göbekli olmak 😂
Ays0 havvaslan2907 Özellikle teyzeler var ya çok ısrarcı doktor ne bilecek bu oğlan göbeee oğlan diyorlar 😂😂😂
Ays0 Mminikmucizemmm ben de hep kızım olsun isterdim gönlümce oldu Allah sana da sağlıklı güzel bir kız nasip etsin 🥰 çok teşekkür ederim 🙈
T1627 Ays0 bende yapmadım yaptırdım ürünleri ayrı ayrı almayla hazır alınma arasında pek fark yoktu bende yaptırdım 135 TL ye
lentil Gizemsi12 bende tam 13 e girdim bugün 😇 doktor yüzde 80 kız dedi bakalm. Sizde göbek ne alemde bende baya var gbi. Hele akşamları şişkinlikten mahvoluyorum
Mminikmucizemmm Ays0 amiiinnn Allah herkese sağlıklı evlat versin ve Allah herkese gönlüne göre versin :)
T1627 Ays0 bizimki 23. Haftaya kadar göstermedi doktor kıza benziyor diyordu adını bile koyduk nehir olacaktı 23 . Haftada bir gösterdi erkekmis şok olduk biz 😂😂
Ays0 Mminikmucizemmm bana ilk tahmini 11+2 de yaptı doktorum ama daha küçük kesin düşünme dedi değişmedi cinsiyetimiz 🙈
T1627 Ays0 5 yumakti yumağı 10 TL den 50 TL yapıyordu altındaki tahtası 30 TL idi minderi yastığı 30 TL idi 110 TL yapıyordu hazır istedigin modelde 135 TL idi direk hazır aldım 20 tl için yorulmaya gerek yok 😂😂