Rahimedymz EylulHifaa ben 47 kilo hamile kalmıştım 3.5 tan sonra hafif göbek gibi kendini göstermeye başladı hamile olduğum 4,5 ayda belli olmaya başlamıştı 😊şuan 30+6 göbek önden ben arkadan gidiyoruz 🥰
Ebru5474 https://resimyukle.link/i/nbKTo Merhaba 13 haftalık hamileyim göbeğimin sağında böyle bir çıkıntı farkettim acaba bu bebek mi ?
Ays0 Ebru5474 daha çok küçük ama olabilir bilemedim ben de bu haftalara kadar net bir çıkıntı olmadı 🤭
Annesjnjnbalj Ebru5474 Bebek olamaz canım daha göbek deliğinin hizasına bile çıkmadı rahmin 13. Haftada o kadar yukarıda olamaz bebeğin
depsizoo Ays0 aynen ya pantolon giymeyi özledim eski halime kilolu diyodum şimdi ona dönsem şükretcem gibi geliyo
T1627 Ays0 ilk bebeğim olduğu için ben biraz sabırsız davrandım sanırım herşeyi hazır bir kendisi eksik 😉
Busrakrkya Ays0 sağolsun benimkide çok iyi çok düşünür beni ama anne gibi olmuyor malesef 🥺 bende inşallah bayramddan sonra gidecem memlekete . İnşallah bende düzelirim
Ays0 Busrakrkya kesinlikle annenin yerini tutmuyor 😏 doktoruna danış canım yolculuk için ne olur ne olmaz daha minik ya 🤗