Ays0 -Eflatun- ilk zaman baya gaz oluyor ben korkudan kayınvalideme gidemiyordum 😂 iç karın olayı da çok doğru bak benim 12de hamile olduğum belliydi dışarıdan o yüzden şuan herkes aa daha dogurmadin mi sen diyor 😂
-Eflatun- Ays0 of bendede öyle normalde asla ama asla eşimin yanında yapmam hangi ara GDI hangi ara gitti anlamıyorum Allah’tan kocam rahat bir insan
YagmurDeniz CansuHakanDabakan Ben 8 haftalığım ama çıktı göbeğim 9. Ayında nasıl olucak kim bilir 🤗🤦♀️
AylinCk Ays0 aynen canım doktor sana tarihle ilgili bir şey söyledi mi canım bide normal mi sezeryan mı olacaksın sen
Ays0 AylinCk 24 Ağustos görünüyor regl ile hesaplayinca ama benim kuyruk sokumu kemiğim kırık o yüzden son zamanlarda karar verelim doğum şekline dedi. Kendisi normal doğumdan yana anladığım kadarıyla ve ağustosun 10nundan sonra herşey olabilir dedi 🙈
begtin Ays0 ben 16 hafta oldum ama sanki ayva göbeği gibi birşey var bende 🙈🙈 ya bebek ya da göbek anlayamadım 😬😬
Susamtanem1 Ays0 kesinlikle klima candır canım bende Ankaralıyım eşim Adanalı geçen mayısta gittiğimizde bile klimalı odadan bir adım dışarı çıkmamıştım 😂😂 Bende senin gibi ne gerek var yiaaa diyenlerdendim 🤦🏻♀️
Ays0 Susamtanem1 eşim bir vantilatör bir de ayaklı klima alayim diyor aslında olmadı öyle yapayım valla ödüm kopuyor şimdiden 😂
Ays0 Gzey123 ilk zaman keşke hemen büyüse diyordum o kadar hızlı büyüdü ki şimdi de dışarıdan hareketleri net görmek istiyorum ama çok nadir görülüyor 🙈
emiras59 Ays0 kaç haftalık oldunuz siz biz daha şimdiden böyleyiz son aylara ne olucam diyorum galiba su bidonu gibi yuvarlana yuvarlana gezicem 😂🙈
sumeyyecalim_29 Ays0 bende 5 haftalık 4 günlük oldum karnım yok kacıncı ayda cıkıyor acaba benim tüp bebek yeni keseyi gördüm 1 hafta sonrada bebegim in kalp atişini duyacam inşallah 😍
Ays0 sumeyyecalim_29 tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallah 😍 karın kişiden kişiye değişiyor ama genelde tam çıktı demek 20yi buluyormuş benim 12de belliydi mesela hamile olduğum 🤰 Benimde kese 5+3de görüldü kalp atışı da 7+3 de duyulmuştu. O kadar heyecanlı ki o sesi duymak çıldıracaksın ilk duydugun zaman 😍
Ays0 Sirinremzi 17. Haftama kadar 1 kilo aldım ama 17den 24e 6 kilo alınca doktor bile şok yasadı yediklerine dikkat et dedi. Kaç gündür yemek yerken vicdan azabı çekiyorum ama yemeyince de vicdan azabı çekiyorum. Karnımı anana şişko dediler anneem diye seviyorum 😂😂
AylinCk Ays0 anladım canım benm ilki sezeryandı Buda öyle olacak ama tarihle ilgili hiç bişey konuşmadık sadece normal doğum tarihi 26 Ağustos’a denk geliyor dedi 2 hafta sonra gidecem kontrole bakim sormayı düşünüyorum 👧🥰