AylinCk Ays0 anladım canım benm ilki sezeryandı Buda öyle olacak ama tarihle ilgili hiç bişey konuşmadık sadece normal doğum tarihi 26 Ağustos’a denk geliyor dedi 2 hafta sonra gidecem kontrole bakim sormayı düşünüyorum 👧🥰
Ays0 Gzey123 ilk zaman keşke hemen büyüse diyordum o kadar hızlı büyüdü ki şimdi de dışarıdan hareketleri net görmek istiyorum ama çok nadir görülüyor 🙈
BayanZuzu Ayzetuka kısa saç nekadarda yakismis canm ya çok begendm saç seklini bnde istiorm da cesaret edemiyorum bı turlu😁
emiras59 Ays0 aramızda 5 hafta varmış 😅 olsun çok güzelsiniz yine de muhtemelen benimde göbeğim böyle olacak 😅🥰
Yagmur8001 Merveorhnoglu teşekkür ederim aslında elbise değil siyah tayt üzerine askılı bluz onun üzerine de gömlek giydim 🙈🙈 Gömlek annemin genç kızken giydiği vintage gömlek diyelim 😻🤍
Ays0 sumeyyecalim_29 tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallah 😍 karın kişiden kişiye değişiyor ama genelde tam çıktı demek 20yi buluyormuş benim 12de belliydi mesela hamile olduğum 🤰 Benimde kese 5+3de görüldü kalp atışı da 7+3 de duyulmuştu. O kadar heyecanlı ki o sesi duymak çıldıracaksın ilk duydugun zaman 😍
sumeyyecalim_29 Ays0 Ays0 Amin teşekkür ederim canım bende inşallah 6. Haftada ögrenirim inşallah ♥️♥️
Ays0 Sirinremzi 17. Haftama kadar 1 kilo aldım ama 17den 24e 6 kilo alınca doktor bile şok yasadı yediklerine dikkat et dedi. Kaç gündür yemek yerken vicdan azabı çekiyorum ama yemeyince de vicdan azabı çekiyorum. Karnımı anana şişko dediler anneem diye seviyorum 😂😂
Sevilss Ays0 Ben daha 14 haftada 7 kilo aldım 🤭 sonum hayrola ama ilk gbeliğimdede 35 kg almıştım tabi o zaman 20 li yaşlardaydım şuan 36 yaşındayım hayırlısı diyorum artık yaşayıp görücem
Ays0 Sevilss doğum sonrası kaldı mı kilolar eğer çabuk gittiyse hiç endişe etme çünkü bazı kişilerin vücudu hızlı alıp hızlı veriyormuş. Ben de nasıl aldım birden 6 kiloyu anlamadım ki 🤭😂
syazkaannn01 Zeynep0886 yaa maşallah Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah 🥰 benim ilk gebelik bi kaç saat arayla minik kıpırtılar hissediyorum ama bebek midir nedir bilmiyorum 🙈 cinsiyet nedir ❣️
Sevilss Ays0 İlk doğum da 1 yılda gitti hepsi ama dediğim gibi o zaman 22 yaşındaydım şuan 36 yaşındayım bakalım nasıl olucak .