Ays0 melegim_ve_ben bu ay ben de vantilator bakacağım hatta 2 tane almayı düşünüyorum ki biri bebekte kalır birini evde gezdiririm
JelibonT Yasoo96 yani bence küçük değil aslında benim de bu kadar. Ama burdaki bazı hamile fotolarına göre bizimki çok küçük 😃 bana da bayağı büyük geliyor kendi göbeğim ama gören hamile olduğumu bile anlamıyor. 48 kg ile hamile kaldım 51 kg yum şuan.
Zeynep0886 syazkaannn01 rica ederim maşallah diyeyim 😊benim ikinci hamilelik 14. Haftada başladım hissetmeye şimdi daha canlı tekmeler ama günde en fazla dört tekme atıyor çok sakin şimdilik sizde durumla nasıl?
syazkaannn01 Zeynep0886 yaa maşallah Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah 🥰 benim ilk gebelik bi kaç saat arayla minik kıpırtılar hissediyorum ama bebek midir nedir bilmiyorum 🙈 cinsiyet nedir ❣️
leyla_ok Ays0 Kontrolden geldim cnm.Ayak ve elimin ödem tuttuğunu söyledim.Normal dedi haftan ilerliyor artık tutar bol bol su iç yürüyüşünü yap dedi.Bir sıkıntı çıkmadı şükür ☺️
ideemirel Ays0 adana değil miydi sizin bizimde diyarbakir annem gönderdigi gibi utuleyim yerlestiricem sonrası sıcaklarda çok sinir bozucu olur 😅
Ays0 ideemirel ay diyarbakira da gittim orasi da hamam gibi 🤦 ben de Haziran da yapicam bakalım vantilatörle aşk yaşayarak 😂
-Eflatun- Ays0 benimde 7+3 eşim senin göbeğin çıkmış diyor bende yok gazdır falan dedim yok yok ben biliyorum sen fark etmesen de ben ediyorum dedi daha şimdiden gerçekten böyleyse kim bilir ilerde nasıl olacak 🤦🏻♀️
Ays0 -Eflatun- ilk zaman baya gaz oluyor ben korkudan kayınvalideme gidemiyordum 😂 iç karın olayı da çok doğru bak benim 12de hamile olduğum belliydi dışarıdan o yüzden şuan herkes aa daha dogurmadin mi sen diyor 😂