leyla_ok Ays0 Ayağımın üstüne basamadım yan bastım gerçekten gözle görünür bir şişlik oluyor.Bol su için çok yormamak şartı ile hareket edin iyi gelecek inşallah cnm
Ays0 leyla_ok çok fazlaysa doktora sorsan aslında belki tansiyon vs yüksektir. Benim günün sonunda yorulunca oluyor yoksa normalde şuan yok
Asil_Egem Ays0 ama biliyomusun gerçekten bambaşka evet belki kendi memleketim olduğu için ama oradaki sıcaklık samimiyet asla burda yok buraya gelince değerini daha çok anladım🥰🥰🥰
Ays0 Tubiikkoo çok teşekkür ederim 😍 yağ depoluyoruz valla benimde basenlerim çıktı ama popom içine kaçtı burada var gibi duruyorda yok 😂
begtin Ays0 ben 16 hafta oldum ama sanki ayva göbeği gibi birşey var bende 🙈🙈 ya bebek ya da göbek anlayamadım 😬😬
Ays0 ideemirel ben herşeyi aldım sayılır bir tek şampuanı vs kaldı ama yıkama ütüleme çok gözüme büyüyor hava ısınınca ütü yapamam diye korkuyorum 😂
ideemirel Ays0 adana değil miydi sizin bizimde diyarbakir annem gönderdigi gibi utuleyim yerlestiricem sonrası sıcaklarda çok sinir bozucu olur 😅
Yasoo96 [silindi] yaa resmen ayniyiz 😂 bende uzaktayim annemlere ilk defa gidicem. Beni zayif gondermislerdi. O ilk tepkilerini asiri merak ediyorum ve korkuyorum da.birisi yaso noldu sana nekadar sismissin falan dese yikilirim😂😂
melegim_ve_ben Ays0 Klima ya da vantilatör yaz için şart canım burda.Klima beni de etkiliyor.Vantilatör tercih ediyorum genelde ben.
Ays0 melegim_ve_ben bu ay ben de vantilator bakacağım hatta 2 tane almayı düşünüyorum ki biri bebekte kalır birini evde gezdiririm
emiras59 Ays0 kaç haftalık oldunuz siz biz daha şimdiden böyleyiz son aylara ne olucam diyorum galiba su bidonu gibi yuvarlana yuvarlana gezicem 😂🙈