Ays0 melegim_ve_ben daha evde klima yok ama ben ondan da korkuyorum eşim klima alalım diyor ben Ankaralı olarak klima cahiliyim burnum tıkanıyor soğusunda sıcağında bir de kokuyor sanki 😂
melegim_ve_ben Ays0 Klima ya da vantilatör yaz için şart canım burda.Klima beni de etkiliyor.Vantilatör tercih ediyorum genelde ben.
Susamtanem1 Ays0 kesinlikle klima candır canım bende Ankaralıyım eşim Adanalı geçen mayısta gittiğimizde bile klimalı odadan bir adım dışarı çıkmamıştım 😂😂 Bende senin gibi ne gerek var yiaaa diyenlerdendim 🤦🏻♀️
ideemirel Ays0 benim annem her şeyi almis bana bı şey bırakmamis zaten gidip anca beğendiğim iki parça şeyi alıp cikicam😂 ilk torunu diye bişey de demeye kıyamıyorum
Ays0 cgdm-trzi regl ile hesaplayinca 24 Ağustos görünüyor ama doktorum ağustosun 10nundan sonra herşey olabilir dedi bakalım 🙈
cgdm-trzi Ays0 yakınız o zaman 14 Ağustos görünüyor benimde sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah 🌸💫
Ays0 ideemirel ben herşeyi aldım sayılır bir tek şampuanı vs kaldı ama yıkama ütüleme çok gözüme büyüyor hava ısınınca ütü yapamam diye korkuyorum 😂